Παραπολιτικά

Πικρία Μεριβάκη. “Ορισμένοι ήθελαν να με πλήξουν προσωπικά”

Σε θέματα του Δήμου αναφέρθηκε σε σημερινή του συνέντευξη στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 ο δήμαρχος Φαρκαδόνας Θανάσης Μεριβάκης, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Εμείς μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάνει καμία συζήτηση για συνεργασία με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο. Η δέσμευση μου είναι ότι θα στηρίξουμε το Δήμο Φαρκαδόνας για το καλό του Δήμου. Δεν θα αφήσω να γίνουν αυτά που πάθαμε εμείς,  όπως να μην ψηφίζουν, ακόμα και από την ίδια την ομάδα μου, να πάρουμε προσωπικό και να έχει ο Δήμος πρόβλημα. Η εικόνα που βγάζαμε λόγω προσωπικών διαφορών στα δημοτικά συμβούλια ήταν κακή και αδίκησε το Δήμο. Ήταν μικροπολιτικά συμφέροντα που θέλανε να πλήξουνε το Θανάση Μεριβάκη, ξεκάθαρα. Έχουμε υπερπλήρη εξοπλισμό και δεν έχουμε προσωπικό να τον δουλέψουμε, επειδή δεν ψηφίζουν τις προσλήψεις. Οι δημότες δεν φταίνε όμως σε τίποτα. Ο Δήμος που παραδίδουμε είναι σε άριστη κατάσταση, με ισχυρό ταμείο και με συνολικά έργα σε εξέλιξη  προϋπολογισμού πάνω από 13 εκατομμύρια ευρώ.

Είμαι πολύ ξεκάθαρος, θα στηρίξω το Δήμο με όλη μου την ψυχή, από τη θέση της αντιπολίτευσης όπου οι δημότες με βάλανε. Θα είμαι εδώ στη Φαρκαδόνα, να μην υπάρχει η…ανησυχία από διάφορους ότι θα φύγω για την Αθήνα. Αν για το καλό του Δήμου υπάρξει πρόσκληση από τον κ. Σακελλαρίου για συζήτηση, θα μιλήσω και εγώ με τη δημοτική μου ομάδα και θα αποφασίσουμε από κοινού.»

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης