Παραπολιτικά

Ποιοι δημοτικοί σύμβουλοι του Παπαστεργίου αποσύρονται

Κίνησε η προεκλογική περίοδος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 και ο Δημήτρης Παπαστεργίου προετοιμάζεται καλώς για αυτές. Εδώ και 10 μέρες έχει ξεκινήσει βραδινές περιοδείες στα χωριά του Δήμου συνοδευόμενος από αντιδημάρχους και δημοτικούς του συμβούλους.

 

Οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 8 Οκτωβρίου του 2023 και αν χρειαστεί και β΄ γύρος μια εβδομάδα αργότερα, στις 15 Οκτωβρίου 2023. Η “Επανεκκίνηση” του Παπαστεργίου είναι μια δεμένη παράταξη 8 ετών και γνωρίζει το know how να κερδίζει τις εκλογές. Στις επόμενες ωστόσο η παράταξη θα εκλέξει τρεις λιγότερους δημοτικούς συμβούλους, εάν και εφόσον καταφέρει να κερδίσει ξανά.

Γίνονται συζητήσεις ενίσχυσης αυτής, ωστόσο υπάρχουν και εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι έχουν δηλώσει πως αποσύρονται και δεν θα διεκδικήσουν νέα θητεία. Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr αυτοί είναι οι Τάκης Βασταρούχας, Κώστας Ψύχος, Νίκος Λέρας, Κίμων Αναστασόπουλος, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η Βασιλένα Μητσιάδη, η οποία εργάζεται εδώ και μερικούς μήνες στην Αθήνα. Πιθανολογούνται και εσωτερικές μετακινήσεις, όπως π.χ. του Γιάννη Οικονόμου από τη Φαλώρεια στο κεντρικό ψηφοδέλτιο.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης