Παραπολιτικά

Ποιοι ετοιμάζονται να κατέβουν με τον Παπαστεργίου

Μπορεί μπροστά μας να έχουμε τις εθνικές εκλογές και τα βλέμματα να παραμένουν στραμμένα εκεί, ωστόσο γίνεται «παιχνίδι» και σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης.

 

Η εκ νέου κάθοδος Παπαστεργίου και τούτη τη φορά με ακόμη καλύτερες προϋποθέσεις (χρειάζεται 43% για εκλογή από την πρώτη Κυριακή και το 2019 είχε πάρει 57% και άνετα) φέρνει συνωστισμό ενδιαφερομένων στην… πόρτα του, για να κατέβουν για δημοτικοί σύμβουλοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr έχουν «κλειδώσει», παίζουν με πολλές πιθανότητες ή ακούγονται, μεταξύ άλλων οι υποψηφιότητες του πρώην προέδρου του ΤΕΕ Τρικάλων Νίκου Λιάκου, του μέλους του Δ.Σ. του ιδίου φορέα Γιώργου Σακκά (γιου του τέως αντιδημάρχου Στέφανου Σακκά του Λάμπρου), του αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Χρήστου Ζαραμπούκα, του προέδρου των ιεροψαλτών Θανάση Δημητρίου, της μηχανικού Στέλλας Γκουλιοπούλου, του εκπαιδευτικού Στέλιου Λάσκου, του αντιπροέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων Χρήστου Κρητικού, της εκπαιδευτικού Σοφίας Κωστούλα-Βλόντζου (για το τοπικό Τρικάλων) κ.α..

Στις προθέσεις του Παπαστεργίου είναι να δώσει ευκαιρία και σε νέα παιδιά και τη δυνατότητα στη γενιά των 30άρηδων να ακουστεί και να μπορέσει να εκφραστεί και μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης