Παραπολιτικά

Ποιοι θα… ξανακατέβουν με τον Αγοραστό, στα Τρίκαλα;

Του χρόνου… τέτοια μέρα θα πρέπει να έχει ήδη κατατεθεί το ψηφοδέλτιο των υποψηφίων περιφερειαρχών ανά την Ελλάδα. Μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο δηλαδή θα πρέπει και ο δικός μας, Κώστας Αγοραστός, να καταθέσει τα ονόματα των υποψηφίων περιφερειακών του συμβούλων.

 

Αυτή τη στιγμή είναι και ο… μόνος σίγουρος υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας για το 2023 καθώς πέραν των παρασκηνιακών, αλλά όχι επισήμων, συζητήσεων για τον Κώστα Μπαργιώτα και πυροτεχνήματα τύπου Μαγκούφη, δεν έχουμε τίποτα άλλο και ούτε διαφαίνεται κάτι.

Πως θα είναι το ψηφοδέλτιο του Αγοραστού στην Π.Ε. Τρικάλων, όμως; Βασικά όλα εξαρτώνται από το τι θα κάνει ο one man show Χρήστος Μιχαλάκης και αν έχει επιλέξει νωρίτερα να φύγει για τη Βουλή ή αν όντως παραμείνει εδώ, στην αντιπεριφέρεια, για άλλη μια θητεία. Από εκεί και πέρα έχουμε τις δεδομένες υποψηφιότητες της Δήμητρας Νάτσινα, του Ντίνου Μπάρδα, του Γιάννη Μπουτίνα (που φλέρταρε με την ιδέα να φύγει για το Δήμο Μετεώρων, αλλά φαίνεται να έχει ήδη αναθεωρήσει), κατά πάσα πιθανότητα του Χρήστου Γακόπουλου, που αναμένεται να γίνει και αντιπεριφερειάρχης στα τέλη του έτους, ενώ από τους παλιούς υποψηφίους του 2019 πιθανολογείται η εκ νέου υποψηφιότητα των Σάκη Τέλιου και Παναγιώτας Μανταλιά. Για νέους ακούγεται το όνομα του Ιωάννη Κουτσονάσιου του ιατρού, ενώ παίζει και το όνομα του αναπληρωτού ΥΠΕάρχη Ηλία Τσιαούση.

Το ζήτημα πάντως είναι ότι με τον νέο εκλογικό Νόμο και εφόσον ο Αγοραστός κερδίσει, ακόμη κι αν πάρει το ίδιο ποσοστό του 2019-περί του 57%-δεν θα βγάλει πάνω από 4 περιφερειακούς συμβούλους στα Τρίκαλα. Αν πάρουμε ως πολύ πιθανό ενδεχόμενο να κατέβει ξανά ο Μιχαλάκης αυτομάτως οι εκλόγιμες θέσεις περιορίζονται σε 3 (… μπορεί και λιγότερες!).

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης