Παραπολιτικά

Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν, ποιοι έρχονται στον συνδυασμό Παπαστεργίου

Ο δήμαρχος Τρικκαίων ανακοίνωσε την απόφασή του να διεκδικήσει Τρίτη θητεία και στα μέλη της Δημοτικής του ομάδας και έχει ενδιαφέρον ποιοι από αυτούς θα τον ακολουθήσουν.

 

Είναι προφανές… προφανέστατο ότι άπαντες οι δημοτικοί του σύμβουλοι τάσσονται στο πλευρό του. Είναι χαρακτηριστικό επίσης ότι όταν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της «ομάδας» ο Παπαστεργίου ανακοίνωσε την απόφασή του ζητώντας την στήριξή τους την έλαβε… δια βοής!… Βέβαια ο ίδιος θα προχωρήσει και σε κατ’ ιδίαν επαφές με τους συμβούλους του προκειμένου να τους ακούσει και να αναπροσαρμόσει ίσως την τακτική του ενόψει του 2023.

 

Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν

 

Οι πληροφορίες του trikalavoice.gr αναφέρουν ότι η «Επανεκκίνηση» θα πάει συμπαγής και στις εκλογές του Οκτωβρίου του 2023. Μένουν φυσικά οι «λοχαγοί» του Παπαστεργίου (Μιχάλης Λάππας, Άκης Αναστασίου, Φόρης Ρόμπος, Σοφία Αλεστά, Έφη Λεβέντη κλπ.), προφανώς και οι δυο πρώτοι δημοτικοί του σύμβουλοι στις εκλογές του 2019, Νικολέτα Μπρουζούκη και Γιώργος Παναγιώτου, αλλά βεβαίως και ο Νίκος Σακκάς, ενώ έχει ενδιαφέρον τι θα κάνει η παλαιά φρουρά. Θα συνεχίσουν οι Κίτσος Αναστασίου, Κώστας Ψύχος, Τάκης Παζαϊτης, Απόστολος Παππάς, Κίμων Αναστασόπουλος, Τάκης Βασταρούχας; Είναι ένα ερώτημα. Ερωτηματικό επίσης αποτελεί και ο Νίκος Λέρας που εκλέγεται από το 2014 αλλά δείχνει τάσεις… αναχωρητισμού και μόλις πρόσφατα αρνήθηκε την προεδρία της ΔΕΥΑΤ.

 

Ποιοι έρχονται

 

Αν και είναι νωρίς ακόμη, γίνονται διάφορες συζητήσεις με ενεργά πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας που θα μπορούσαν να κατέλθουν ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Κρατάμε ως δεδομένη την πρόθεση του Παπαστεργίου να κάνει άνοιγμα στους 30άρηδες, ενώ ακούγονται ονόματα όπως αυτό του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων Χρήστου Μπλουγούρα, του δημοσιογράφου Λάζαρου Μάμαλη, μιας γιατρού, καθώς και ενός ακόμη προέδρου επιστημονικού φορέα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης