Site icon TrikalaVoice

Ποιοι προορίζονται για τη θέση του προέδρου του Δ.Σ. Τρικκαίων

Νέα εποχή, νέα πρόσωπα, νέες προκλήσεις, νέες προοπτικές από την 1η Ιανουαρίου για το Δήμο Τρικκαίων και ο δήμαρχος Νίκος Σακκάς καλείται να συνθέσει τη νέα “ομάδα” που θα διοικήσει την επόμενη 5ετία.

 

Εκτός των αντιδημάρχων κρίσιμη είναι η θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς αυτός ουσιαστικά έχει την ευθύνη να φέρνει τα θέματα προς συζήτηση και έγκριση, αποφεύγοντας τις κακοτοπιές. Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr ο Νίκος Σακκάς προτίθεται να διατηρήσει σε αυτή τη θέση και για τα επόμενα 2.5 χρόνια τον σημερινό πρόεδρο Γιώργο Παναγιώτου, ώστε να διασφαλιστεί λόγω και της εμπειρίας του η ομαλή μετάβαση στη νέα Δημαρχιακή περίοδο. Για το δεύτερο μισό της θητείας οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δήμαρχος προορίζει για τη θέση τον νεοεκλεγέντα γιατρό Παντελή Λιούλιο.

Αστερίσκος μπαίνει πάντως εδώ όσον αφορά τις προθέσεις του 1ου σε ψήφους δημοτικού συμβούλου Γιώργου Ζιώγα, ο οποίος θα είναι και αυτός που θα συγκαλέσει το νέο Δ.Σ. τον Ιανουάριο. Είθισται ο 1ος σε ψήφους να γίνεται πρόεδρος και του Δ.Σ. και μένει να δούμε αν το ζητήσει και δικαιωματικά το πάρει, ως το δικαιούται.

Exit mobile version