Παραπολιτικά

Που ποντάρει για… δεύτερη θητεία ως δήμαρχος Μετεώρων ο Αλέκος

Σχέδια επί χάρτου και νέα στρατηγική χαράζουν οι αυτοδιοικητικοί του Νομού μετά τις αλλαγές στον εκλογικό Νόμο.

Στο Δήμο Μετεώρων ήδη παρατηρείται μεγάλη… κινητικότητα και δίνουν και παίρνουν οι συζητήσεις για το πως θα διαμορφωθεί η κατάσταση το 2023. Ο Θοδωρής Αλέκος που έκανε την έκπληξη και τη μεγάλη ανατροπή το 2019 δείχνει διατεθειμένος να διεκδικήσει και δεύτερη θητεία. Ήδη ξεκαθαρίζει το τοπίο μέσα στην παράταξή του με στόχο να πάει με πιο συμπαγές σχήμα στις επόμενες εκλογές. Το 37% που πήρε την πρώτη Κυριακή το 2019 δεν του φτάνει για να του εξασφαλίσει τη νίκη και τη δεύτερη θητεία. Ωστόσο ποντάρει στο δικό του έργο αφενός το οποίο υπολογίζει να φανεί μέσα στην επόμενη διετία και στην πολυδιάσπαση του χώρου “απέναντί” του. Ο Χρήστος Σινάνης, που είχε πάρει 43% την πρώτη Κυριακή το 2019, αναμένεται να είναι ο βασικός αντίπαλός του, ωστόσο φήμες θέλουν και τον περιφερειακό σύμβουλο Γιάννη Μπουτίνα και τον πρώην αντινομάρχη Βασίλη Μπούρα να κινούνται, ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα κατέβει ξανά ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Σε όλα αυτά προσθέστε και τον παράγοντα “Αβραμόπουλος” εκ της οικογενείας του οποίου βγαίνει πάντα ο πρώτος δημοτικός σύμβουλος Καλαμπάκας και διαμορφώνει τις ισορροπίες με τρόπο καταλυτικό.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο trikalavoice.gr

Ακολουθήστε το trikalavoice.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το trikalavoice.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα και την Ελλάδα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης