Παραπολιτικά

“Π@π@ρολογίες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ” λέει ο Χρόνης

Για τις σχέσεις του Πάνου Καμμένου με τον ΣΥΡΙΖΑ και τη συμμετοχή του στην κίνηση ‘Μένουμε Τρίκαλα’ μίλησε σε σημερινή του συνέντευξη στη Λέσχη 97,6 ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Τρικάλων Χρόνης Αγορίτσας:

 

«Τι να πω τώρα για αυτά που δήλωσαν (περί διακοπής της συνεργασίας μας)  στην Κεντρική Επιτροπή ορισμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ; Η κα. Τασία Χριστοδουλοπούλου, αν δεν ήταν ο Πάνος Καμμένος θα φορούσε ακόμααμπέχονο, δεν θα έβαζε το ταγέρ για να πάει στη Βουλή.

Όσον αφορά τον Σάκη Παπαδόπουλο, ανήκει στην ομάδα του Νίκου Φίλη και όπως είχα πει καλά είναι όταν υπάρχει μια συγκυβέρνηση να σέβονται ορισμένα πράγματα.  Ο κ. Παπαδόπουλος τα έχει ξανακάνει αυτά με τον κ. Καμμένο και προφανώς έχει κάποιο… μπάκακα. Αν ο κ. Παπαδόπουλος θέλει να πατάξει τη διαπλοκή με το ΠΑΣΟΚ, ας το κάνει. Γιατί η αλήθεια είναι πως από εκεί προέρχεται ο κ. Παπαδόπουλος, τον έχει στηρίξει το ΠΑΣΟΚ, και αν θέλει να ξαναγλύψει εκεί που φτύνει, ας το ξανακάνει, πρόβλημα του. Η σχέση Καμμένου-Τσίπρα είναι άριστη. Από εκεί και πέρα ότι θέλει ας λέει ο καθένας, η κα. Τασία έχει πει κι άλλες π@π@ρολογίες, καλά θα κάνουν όμως να το κλείνουν το στοματάκι, δεν αξίζει, γιατί αν ήταν κάποιοι άξιοι θα τους είχε δώσει και υπουργικά πόστα ο κ. Τσίπρας. Κι εμείς βλέπουμε πολλά στραβά πράγματα πάνω τους, αλλά δεν μιλάμε. Όταν υπάρχει μια συγκυβέρνηση, καλά είναι να μη δίνουμε τροφή στην αντιπολίτευση. Σ’ αυτόν τον «αρραβώνα» ο κ. Παπαδόπουλος ούτε καν «συμπέθερος» δεν είναι, και του το έχω πει και του ιδίου, τον αφήνω να λέει ό,τι θέλει. Να πάει με το ΚΙΝΑΛ που θέλει να συνεργαστεί, εκεί που τον είχαν στηρίξει όταν ήταν το ΠΑΣΟΚ, ας πάει με τον Βενιζέλο.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης