Παραπολιτικά

Πρόταση στον Παπαευθυμίου για δήμαρχο Τρικκαίων

Υποψηφιότητα «με όρους κοινωνίας» προωθούν νυν και πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Τρικκαίων καθώς και μέλη της Πολιτικής Επιτροπής του ΚΙΝ.ΑΛ..

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr  μπροστά στο αδιέξοδο που κινδυνεύει να υπάρξει με τον υποψήφιο δήμαρχο του «κέντρου» στα Τρίκαλα, αυτοδιοικητικά και πολιτικά στελέχη αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μια τολμηρή κίνηση, που φέρνει την παράταξη σε τροχιά νίκης (… ή επί ίσοις όροις μάχη, τουλάχιστον) απέναντι στον Παπαστεργίου.

Εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι, πρώην αντιδήμαρχοι και ενεργά μέλη του ΚΙΝ.ΑΛ. έκαναν κρούση στον γνωστό επιχειρηματία της πόλης, Κωνσταντίνο Παπαευθυμίου, προκειμένου να ηγηθεί ενός ενωτικού ψηφοδελτίου στις δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Μάη.

Η υποψηφιότητα Παπαευθυμίου έχει όλα τα χαρακτηριστικά που αναζητούν τα στελέχη της παράταξης (νέος, πετυχημένος επιχειρηματίας, άφθαρτος, με βαριά οικογενειακή παράδοση), ενώ μπορεί να δώσει ώθηση νίκης δεδομένου ότι θεωρείται ότι μπορεί να λειτουργήσει πολυσυλλεκτικά και να διεισδύσει και σε άλλους πολιτικούς χώρους. Λέγεται πως τον Παπαευθυμίου εννοούσε και ο πρώην δήμαρχος Χρήστος Λάππας όταν την περασμένη εβδομάδα μιλούσε με γρίφους για νέο πρόσωπο (δείτε ΕΔΩ).

Σε πρώτη φάση ο Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου εμφανίζεται μάλλον επιφυλακτικός, βρίσκεται ωστόσο σε συνεχείς συζητήσεις με στελέχη της παράταξης, μεταξύ των οποίων και μέλη της 5μελούς επιτροπής της παράταξης Λάππα που έχει αναλάβει να βρει ισχυρό υποψήφιο δήμαρχο.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης