Παραπολιτικά

Πως η Νάτσινα αλλάζει τα δεδομένα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Από τις αρχές του έτους, οπότε και ανέλαβε αντιπεριφερειάρχης Υγείας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η Δήμητρα Νάτσινα επιβεβαιώνει τις μεγάλες προσδοκίες που είχαν καλλιεργηθεί για εκείνη.

 

Έχοντας την εμπιστοσύνη του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού κλήθηκε να υλοποιήσει το πρόγραμμα της Περιφερειακής Αρχής που αφορά την ενίσχυση της πρωτοβάθμιας Υγείας και την παροχή κάθε δυνατής βοήθειας στους κατοίκους απομακρυσμένων περιοχών. Η Νάτσινα κατέγραψε τις υπάρχουσες ανάγκες μέσα στις λίγες πρώτες μέρες από την ανάληψη των καθηκόντων της και τους μήνες που ακολούθησαν τρέχει καλώς το πρόγραμμα της Περιφέρειας. “Δουλεύουμε σύμφωνα με τις κατευθύνσεις του περιφερειάρχη για να νιώθουν όλοι οι Θεσσαλοί την ασφάλεια και τη σιγουριά στον τομέα της Υγείας” λέει η ίδια.

Η Δήμητρα Νάτσινα θα είναι, προφανώς, ένα από τα μεγάλα όπλα της Περιφερειακής Αρχής και της παράταξης Αγοραστού στις εκλογές του Οκτώβρη του 2023 και προφανέστατα αλλάζει τα δεδομένα μιας και εξασφαλίζει ψήφους απ’ όλους τους πολιτικούς χώρους. Ας μην ξεχνάμε πως χειρίστηκε άριστα την πανδημία τα 2 πρώτα δύσκολα χρόνια και αυτό έχει να κάνει.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης