Παραπολιτικά

Πως ο Βαρουφάκης μπορεί να εκλέξει βουλευτή στα Τρίκαλα

Οι αμέσως επόμενες εθνικές εκλογές θα είναι αν μη τι άλλο… συναρπαστικές και θα φέρουν ανατροπές σε όλα τα επίπεδα. Θα γίνουν βλέπετε, για πρώτη και ίσως τελευταία φορά, με Απλή Αναλογική η οποία δίνει τη δυνατότητα ακόμη και στα μικρά κόμματα να εκλέξουν βουλευτές σε περιφέρειες που παλιότερα δεν είχαν καμία τύχη.

 

Έτσι είναι πολύ πιθανό στα Τρίκαλα να εκλέξει βουλευτή το ΜΕΡΑ 25 του Γιάννη Βαρουφάκη, εφόσον επιβεβαιωθούν οι δημοσκοπήσεις που το θέλουν να μπαίνει ξανά στη Βουλή . Στην Απλή Αναλογική αν δεν πιάσουν οι “μεγάλοι” τα απαιτούμενα ποσοστά (Ν.Δ. – ΣΥΡΙΖΑ πάνω από 24% και ΠΑΣΟΚ πάνω από 16.5%) αρχίζει η κατανομή των εδρών από τα μικρότερα κόμματα.

Στα Τρίκαλα το ΜΕΡΑ 25 είχε λάβει το 2019 ένα ποσοστό 2.05% (1740 ψηφοδέλτια) και θεωρείται ότι μπορεί να πάει πολύ καλύτερα δεδομένου ότι έχει ενισχυθεί με στελέχη όπως ο πρώην επικεφαλής του “Φυσάει Κόντρα” Δημήτρης Παπαθανασίου, ο οποίος λέγεται ότι θα κατέλθει και ως υποψήφιος βουλευτής ή ο Αντώνης Κορδέας, εκπαιδευτικός και με έντονη επιχειρηματική δράση παλιότερα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης