Παραπολιτικά Ροή

Πως ο Λιούτας ανατρέπει όλα τα δεδομένα στα Τρίκαλα

Άνθρωπος της αγοράς, πετυχημένος επιχειρηματίας και εκ των συνομιλητών του Κυριάκου Μητσοτάκη ο υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ..

Ο Θανάσης Λιούτας εισέρχεται δυναμικά στην κεντρική πολιτική σκηνή διεκδικώντας το… αυτονόητο. Ίσες ευκαιρίες και δουλειές για όλους. Διευθύνοντας ο ίδιος μια από τις σημαντικότερες βιομηχανίες της χώρας μας (… και έχοντας επιλέξει να κρατήσει την έδρα της στο χωριό του, στα Σερβωτά) ο υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. στοχεύει σε γρήγορες παρεμβάσεις που θα επιτρέψουν στους πολίτες να ανασάνουν.

«Μια σκέψη στριφογυρίζει στο μυαλό μου, όταν βλέπω τα νέα παιδιά σε κάθε γωνιά αυτού του τόπου» αναφέρει σε τελευταία του ανάρτηση «τι θα γίνουν οι πόλεις μας και τα χωριά, εάν φύγουν αυτά τα παιδιά; Τι μέλλον έχουμε ως Ελλάδα, αν αφήνουμε τους νέους μας, το δημιουργικότερο κομμάτι της πατρίδας μας, να φύγουν. Πώς θα φτιάξουμε ένα νέο μέλλον, εάν επιτρέπουμε στη χώρα μας να μένει εγκλωβισμένη στις παθογένειες του χθες. Αυτό πρέπει να αλλάξει. ΟΧΙ, αυτά τα παιδιά δεν πρέπει να φύγουν από τη χώρα μας. Είναι πρώτη μου προτεραιότητα να αγωνιστώ για να έχουν ένα καλύτερο μέλλον εντός της Ελλάδας, οι νέοι μας».

Ο Θανάσης Λιούτας ήταν από τους πρώτους που πίστεψε στην εκλογή Μητσοτάκη στην ηγεσία της Ν.Δ., τον στήριξε με ένταση και δικαιώθηκε. Παραμένει εκ των σταθερών συνομιλητών του, με προτάσεις και ιδέες.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης