Παραπολιτικά

Πως ο Οικονόμου ανατρέπει τα δεδομένα σε… ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ

Η επιστροφή του Γιώργου Οικονόμου στο πολιτικό προσκήνιο και στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ αλλάζει εν πολλοίς τα δεδομένα σε πολιτικό επίπεδο και σε ισορροπίες μεταξύ των κομμάτων στα Τρίκαλα.

 

Γιατί; Οι λόγοι είναι προφανείς… Είναι κοινό μυστικό ότι έχει ιδιαίτερα αυξημένη δύναμη εντός της πόλης (… που βγάζει βουλευτή), ενώ διατηρεί παραδοσιακούς και ισχυρούς θύλακες τόσο στην Καλαμπάκα και στη Φαρκαδόνα-κάστρα της σοσιαλδημοκρατίας-όσο και στην περιοχή της Πύλης όπου σπάει το “μονοπώλιο” της δεξιάς. Δημοσκόπηση που διενεργήθηκε προ διμήνου στα Τρίκαλα και στοιχεία της οποίας δημοσιοποιήθηκαν από το trikalavoice.gr επιβεβαιώνουν αφενός τη δικιά του δυναμική και του ΠΑΣΟΚ, αφετέρου δε το… πρόβλημα που δημιουργεί σε έτερους “μονομάχους” από τη Ν.Δ. και τον ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί το ΠΑΣΟΚ καταγράφεται στο 17-18%, αλλά για να φτάσει σε αυτόν τον διπλασιασμό των ποσοστών κόβει από τα δυο μεγαλύτερα κόμματα σήμερα.

Ο Οικονόμου, ο οποίος ήδη έχει ξεκινήσει περιοδείες ανά το νομό, επιλέγοντας μικρές και στοχευμένες συγκεντρώσεις στοχεύει στην εξασφάλιση της έδρας την 1η Κυριακή των εκλογών, με απλή αναλογική, και διατήρησή της και τη 2η Κυριακή (… αν χρειαστεί). Παραμένει αισιόδοξος προς τούτο…

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης