Παραπολιτικά

Πως ο Παπαχρήστος πάει να πάρει τη δημαρχία Μετεώρων

Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος επιχειρεί το “μεγάλο κόλπο”, του να ενώσει την κεντροαριστερά στην Καλαμπάκα και να αποτελέσει τον έναν και μόνο εκφραστή της ενόψει των εκλογών του φθινοπώρου του 2023.

 

Ο Σωτήρης Παπαχρήστος είναι μέγας τακτικιστής γι’ αυτό και τα βήματά του είναι μελετημένα. Παρά το νεαρό της ηλικίας του είναι μπαρουτοκαπνισμένος έχοντας διατελέσει αντιδήμαρχος Έργων (επί Σακελλαρίου) και πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου (επί Αλέκου). Η διαφωνία του για τον τρόπο που διοικεί ο νυν δήμαρχος Μετεώρων Θοδωρής Αλέκος και η περί αυτόν ομάδα τον οδήγησε στην έξοδο, όπως και ακόμη τρεις δημοτικούς συμβούλους. Ο ένας εξ αυτών, ο επί 2.5 χρόνια αντιδήμαρχος Οικονομικών Αντώνης Τούλας, θεωρείται δεδομένο πως θα τον ακολουθήσει στο επόμενο “τόλμημά” του, να διεκδικήσει τη δημαρχία Μετεώρων, ενώ λέγεται εσχάτως ότι ακόμη και από τους δημοτικούς συμβούλους που παραμένουν στον Αλέκο είναι πιθανόν ορισμένοι να κατέλθουν μαζί του υποψήφιοι.

Ο Παπαχρήστος προχωράει μεθοδικά στη συγκρότηση του Συνδυασμού του, ενώ μεγάλο στοίχημα για τον ίδιο είναι να καταφέρει να έχει και επίσημα τη στήριξη ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένας δυνατός πόλος που θα διεκδικήσει επί ίσοις όροις τη νίκη.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης