Παραπολιτικά

Πως φτάσαμε στη λύση Οικονόμου-Ποιοι κατεβαίνουν μαζί του

Οι… καλές κινήσεις γίνονται υπό άκρα μυστικότητα και κυρίως αιφνιδιαστικά. Έτσι και στον Δήμο Τρικκαίων η “επιτροπή σοφών” της κεντροαριστεράς απαξιώθηκε στην πράξη κι ενώ έκανε διερευνητικές με στελέχη του χώρου για να ηγηθούν ψηφοδελτίου, ενώ την ίδια ώρα γίνονταν σοβαρές και ουσιαστικές συζητήσεις όπως αποδείχθηκε με τον Αχιλλέα Οικονόμου.

 

Ο γνωστός ψυχίατρος πληροί στο 100% το “πακέτο” που θα ήθελαν στο τοπικό ΠΑΣΟΚ, αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι νέος, γενιάς Παπαστεργίου, με αυτοδιοικητική εμπειρία (νομαρχιακός σύμβουλος 2006-2010 με τον Σάκη Παπαδόπουλο), έχει αναφορά στην πόλη και στον αστικό πληθυσμό (… όπως ο Παπαστεργίου), παρέμεινε πιστός στις απόψεις του ακόμη και τα χρόνια που “τα ‘σκιαζε η φοβέρα”, ενώ διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με πρωτοκλασάτα στελέχη τόσο του ΠΑΣΟΚ, όσο και του ΣΥΡΙΖΑ. Ηπίων τόνων και μετρημένος θεωρείται ότι μπορεί να εκφράσει το “όλον κέντρο και προς τα αριστερά”.

Ποιοι θα κατέβουν μαζί του

Ο Αχιλλέας Οικονόμου έχει έτοιμο το ψηφοδέλτιό του σε μεγάλο ποσοστό και αυτό επιβεβαιώνει την πρόοδο των συζητήσεων, ενώ περί… άλλα αρμένιζαν δημοσίως οι της “κεντροαριστεράς”. Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr επιστρατεύονται παλιοί λοχαγοί του Λάππα, με πρώτο τον Ηλία Καραγιώργο, τη Βούλα Βότσιου, πιθανόν και τον Σάκη Ξάφο, εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι όπως ο πολύπειρος Ζήσης Γκουγκοστάμος, ο Θωμάς Χαχάμης, πιθανόν και ο Γιώργος Λουλές, ο γραμματέας της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Τριγώνης και πιθανότατα οι προκάτοχοί του Λώρεν Κασσοπούλου και Γιώργος Μανώλης κ.α..

Οι επίσημες ανακοινώσεις πάντως αναμένονται άμεσα, καθώς δεν υπάρχει και πολύς χρόνος. Σε 1 μήνα πρέπει να κατατεθεί επίσημα ψηφοδέλτιο.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης