Παραπολιτικά

Πόρτα Χάιδου στον… Οικονόμου για τον ΣΥΡΙΖΑ!!!

Ορεξάτος ξεκινάει τη νέα χρονιά ο πρώτος περιφερειακός σύμβουλος Τρικάλων, της αντιπολίτευσης. Ο Γιάννης Χάιδος μίλησε το πρωί της Τετάρτης στη Λέσχη 97,6 και ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος εργάζεται «για την ανασυγκρότηση ενός μεγάλου πολιτικού χώρου που θα μπορέσει σταθεί απέναντι στον κ. Μητσοτάκη και στη Ν.Δ και φαίνεται πλέον πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποτελέσει τον κορμό».

Όμως το πήγε κι ένα βήμα παραπάνω λέγοντας ότι «όλοι μιλάμε για τις παθογένειες του ΣΥΡΙΖΑ αλλά δυστυχώς συνειδητοποιώ πως και εμείς οι άνθρωποι της κεντροαριστεράς έχουμε παθογένειες που δεν πρέπει να τις μεταφέρουμε στο νέο προοδευτικό σχηματισμό που δημιουργείται. Δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε κάποιοι άνθρωποι που ανακατεύθηκαν το 2017 στις εσωκομματικές του ΚΙΝΑΛ, τότε που στις κάλπες είχε γίνει μια προσπάθεια ελέγχου και αλλοίωσης του αποτελέσματος σε συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων που υποστήριζε συγκεκριμένο υποψήφιο για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, και καλούσαν Ρομά  έναντι αντιτίμου να ψηφίσουν συγκεκριμένο υποψήφιο πρόεδρο για το Κίνημα Αλλαγής».

Το καρφί σαφές, προς την πλευρά του Γιώργου Οικονόμου καθώς τότε υπήρξε φημολογία για κινητοποίηση όλου του μηχανισμού του υπέρ Ανδρουλάκη, ο οποίος και πρώτευσε σαρωτικά στα Τρίκαλα.

Όσο για τον ίδιο και τα μελλοντικά του πολιτικά σχέδια ξεκαθάρισε πως «προσωπικά έχω μια απογοήτευση από τους ανθρώπους που βρίσκονται στις υψηλές θέσεις του ΚΙΝΑΛ και δεν νομίζω πως στο νέο εγχείρημα ταιριάζουν άνθρωποι που έρχονται από το χθες, αν και στη βάση του  το ΚΙΝΑΛ έχει υγιείς ανθρώπους που θέλουν να δουν την παράταξη να μεγαλώνει. Το πότε κι αν θα πάω εγώ στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι μια υπόθεση του τύπου παίρνω ένα ταξί και πάω αύριο το πρωί. Σίγουρα έχει την ευκαιρία αυτή τη στιγμή να γίνει ένα μεγάλο προοδευτικό κόμμα και φαίνεται πως κάνει θετικά βήματα και ως το συνέδριο του οι προοδευτικοί πολίτες μπορεί να συνταχθούν μαζί του. Ο ΣΥΡΙΖΑ μου δείχνει πως είναι πιστός σ’ αυτά που έχει εξαγγείλει για την μεγάλη διεύρυνση, απομένει να το δείξει στην πράξη».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης