Παραπολιτικά

Ρήξη Κουρέτα με Κυβέρνηση: “… Πείτε πως θέλατε άλλον περιφερειάρχη”

Σε οριστική ρήξη με την Κυβέρνηση φαίνεται πως οδηγείται ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας με αφορμή το σχέδιο ανασυγκρότησης της Περιφέρειάς μας.

 

Παρά το γεγονός ότι και ο ίδιος με ομάδα εμπειρογνωμόνων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας συνέταξε, κατέθεσε και παρουσίασε σχέδιο ανασυγκρότησης-και μάλιστα κατά 2 δις € πιο οικονομικό σε σχέση με Ολλανδική εταιρεία-αυτό δεν λαμβάνεται υπ’ όψιν.

Σε ανάρτησή του δε και δεδομένου ότι ολοκληρώθηκε η διαβούλευση για τον οργανισμό υδάτων Θεσσαλίας κάνει λόγο για “απαξίωση των Θεσσαλών” και καλεί την Κυβέρνηση να πει ανοιχτά ότι “θα ήθελε άλλον περιφερειάρχη. Ο κόσμος όμως τι φταίει;”.

Αναλυτικά: “Χθες βράδυ σχεδόν μια μέρα μετά τη λήξη της δημόσιας διαβούλευσης για τον οργανισμό υδάτων Θεσσαλίας κατατέθηκε πολυνομοσχέδιο που περιέχει τον οργανισμό . Η διαβούλευση είχε 556 σχόλια . Το νομοσχέδιο 123 άρθρα . Γιατί τέτοια συμπεριφορά στη Θεσσαλία; Δεν δικαιούμαστε κάτι καλύτερο; Δεν φταίνε οι Θεσσαλοί πολίτες που τόσες δεκαετίες το πολιτικο σύστημα δεν φρόντισε να θωρακίσει την Θεσσαλία με αντιπλημμυρικα έργα που είχαν υποδειχθεί εδώ και πολλά πολλά χρόνια . Γιατί έγινε η διαβούλευση ; Γιατί μας πετάτε στα μούτρα τόση απαξίωση ; Ας πούμε ότι θέλατε ένα άλλο περιφερειάρχη. Ο κόσμος όμως ; Τι φταίει ;”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης