Παραπολιτικά

Ραγκούσης: “Μας κυβερνάει πολιτικός υπόκοσμος” (video)

Τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη έδειξε ως υπεύθυνο για το σκάνδαλο των υποκλοπών και το γεγονός ότι παρακολουθούνταν πολιτικοί και δημοσιογράφοι, αλλά και για την προσπάθεια συγκάλυψής του, ο Γιάννης Ραγκούσης.

 

Από το βήμα της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε χαρακτηριστικά στο τέλος της ομιλίας του: ” Σήμερα μας κυβερνά ο πολιτικός υπόκοσμος του Κυριάκου Μητσοτάκη” είπε χαρακτηριστικά για το σκάνδαλο των έκνομων υποκλοπών και της συγκάλυψής τους, για να υπογραμμίσει ότι “η επίκληση του απορρήτου είναι το καταφύγιο αυτού του πολιτικού υπόκοσμου”. Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Λεπτομερέστερα  ο Γιάννης Ραγκούσης και κατά τη διάρκεια της ομιλίας του είχε αναφέρει: “Και 4ο συμπέρασμα ασφαλέστατο κι αυτό συμπέρασμα κύριοι συνάδελφοι, το οποίο κατά τη γνώμη μου έχει εξαχθεί κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής, είναι ότι μετά τα όσα έχουμε μάθει και για τις υποκλοπές και για τη μεθόδευση συγκάλυψης έχουμε πια στη διάθεσή μας μία θα έλεγε κανείς τη σύγχρονη και επίκαιρη απάντηση σε αυτό και ιστορικό ερώτημα που διατύπωσε το 1963 ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, το θυμάστε όλες και όλοι, κι είναι διατυπωμένο μέσα από τη φράση: «ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο;». Λοιπόν, έχουμε απάντηση πια για το ποιος κυβερνά σήμερα αυτόν τον τόπο και δεν είναι άλλος από τον υπόκοσμο, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, από τον πολιτικό υπόκοσμο του Κ. Μητσοτάκη, ο οποίος οργάνωσε, μεθόδευσε και υλοποίησε την μεγαλύτερη, την πιο ακραία μορφή  παραβίαση και του Συντάγματος και των νόμων παρακολουθώντας τους πολιτικούς τους αντιπάλους, παρακολουθώντας δημοσιογράφους για να υπηρετήσει συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα, το οποία βάλλονταν από την έρευνα τη δημοσιογραφική. Η δε επίκληση του απορρήτου δεν είναι τίποτα περισσότερο, αυτό είναι ο ορισμός πια, από το καταφύγιο αυτού του πολιτικού υποκόσμου”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης