Παραπολιτικά

Σάλος με δημοσκόπηση της Ν.Δ. στα Τρίκαλα

Ένταση μεταξύ στελεχών του κόμματος στα Τρίκαλα για δημοσκόπηση που κυκλοφορεί στο… facebook το τελευταίο 48ωρο.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr  η δημοσκόπηση η οποία δεν δείχνει να πληροί κανένα επιστημονικό κριτήριο, ενώ φαίνεται να την διενεργεί στο facebook… «Enas Dimoskopos» (!!!), περιλαμβάνει δυο ερωτήματα,

Το πρώτο «ποιους από τους παρακάτω (πλην του Κ. Σκρέκα που θα είναι υποψήφιος) θα επιλέγατε ως υποψηφίους στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. Τρικάλων» και δίνει τα εξής ονόματα:

Αναγνωστόπουλος Βασίλης, Βλαχογιάννης Ηλίας, Βράντζας Γιώργος, Λιάπης Χρήστος, Λιούτας Αθανάσιος, Μιχαλάκης Χρήστος, Ταμήλος Μιχάλης, Τσιαούσης Ηλίας, Χατζηγάκης Μικέλης, άλλος.

Το δεύτερο ερώτημα αφορά «ποιες από τις παρακάτω θα επιλέγατε να είναι υποψήφιες στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.» και περιλαμβάνει τα εξής ονόματα γυναικών:

Γιαννοτάκη Μάνη, Δαλκαφούκη Χρυσάνθη, Δήμα Ντίνα, Λασπά Δέσποινα, Λιούτα Κορίνα, Νικολάου Ζέφη, Παπακώστα Κατερίνα, άλλη.

Η δημοσκόπηση θα εξελίσσεται έως τις… 25 Αυγούστου και δίνει τη δυνατότητα να ψηφίσει κάποιος από διαφορετικές διευθύνσεις e-mail.

Μετά το θόρυβο που προκλήθηκε η ΝΟΔΕ Τρικάλων υποχρεώθηκε να εκδώσει ανακοίνωση: «Η ΝΔ και το Νομαρχιακό σχήμα της που είναι η ΝΟΔΕ Τρικάλων, καμιά σχέση δεν έχουν με ηλεκτρονική δημοσκόπηση που έχει αναρτηθεί στο FACEBOOK από την 24-7-2018.

Η ΝΔ συνεργάζεται με επίσημες εταιρείες δημοσκόπησης και δεν λαμβάνει υπ’ όψιν μη επιβεβαιωμένες πηγές,  που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με όλα τα παραπάνω λύνονται οι απορίες και η σύγχυση οι οποίες μπορεί να δημιουργήθηκαν το τελευταίο 24 ώρο.

Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ θα ανακοινωθεί στην ώρα του από τον Πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης