Παραπολιτικά

Σε σύσκεψη με τον Ανδρουλάκη ο Παπαευθυμίου

Με εκπροσώπους των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων συναντήθηκε χθες ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, παρουσία του Κωνσταντίνου Παπαευθυμίου ο οποίος είναι αναπληρωτής γραμματέας του Τομέα Μικρομεσαίων Επιχειρηματιών του κόμματος.

 

Συνομίλησαν διαδοχικά με τους Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρο Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών & Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, Γιώργο Καρανίκα, Πρόεδρο Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας και Γιώργο Καββαθά, Πρόεδρο Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας και τους Παύλο Ραβάνη και Κώστα Δαμίγο, Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας.

Το ΠΑΣΟΚ επιμένει ότι “η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αποκλείει χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις από το Ταμείο Ανάκαμψης με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οι ίδιες, οι εργαζόμενοι και να μετακυλίεται ένα μεγάλο μέρος του κόστους στους καταναλωτές, σε μία εποχή που καλπάζει η ακρίβεια. Στόχος των προτάσεών μας είναι να ενισχυθούν να εκσυγχρονιστούν και να γίνουν μακροχρόνια βιώσιμες οι Ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης