Παραπολιτικά

Σημαντικό προβάδισμα Μπαγιώτη στο Δήμο Φαρκαδόνας

Προς αλλαγή σελίδας οδεύουμε στο Δήμο Φαρκαδόνας με την παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «Νέο Ξεκίνημα» του Μιχάλη Μπαγιώτη να αναπτύσσει ιδιαίτερη δυναμική.

 

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr ο Μπαγιώτης διατηρεί σταθερή τη βάση του η οποία του επέτρεψε να διεκδικήσει «στα ίσα» τη δημαρχία το 2019 απέναντι στον γενικής αποδοχής, αείμνηστο δήμαρχο Γιάννη Σακελλαρίου. Τότε είχε καταγραφεί το αποτέλεσμα της δεύτερης Κυριακής ως εξής:

Γιάννης Σακελλαρίου 53.54% (3.942 ψήφοι)

Μιχάλης Μπαγιώτης 46.46% (3.421 ψήφοι)

Ο θάνατος του Γιάννη Σακελλαρίου έφερε αλλαγές στις ισορροπίες στην πλειοψηφούσα παράταξη με τον Σπύρο Αγναντή να τίθεται επικεφαλής της και φυγόκεντρες δυνάμεις να αναπτύσσονται εξαρχής. Δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας αποτραβήχτηκαν διακριτικά και δείχνουν έτοιμοι να τραβήξουν άλλους δρόμους.

Αντίθετα ο Μιχάλης Μπαγιώτης αποφεύγοντας τις κορώνες και τις εντάσεις φαίνεται να συσπειρώνει ευρύτερες δυνάμεις, ανθρώπους που πορεύτηκαν το 2019 με τον αείμνηστο Γιάννη Σακελλαρίου, ενώ προσθήκες όπως του πολύπειρου δημοτικού συμβούλου Γιάννη Μέμηλα από την παράταξη Μεριβάκη του δίνουν περαιτέρω ώθηση.

Ο στόχος που έχει τεθεί είναι η εκλογή από την 1η Κυριακή και μοιάζει εφικτός. Σημαντικό ρόλο ωστόσο θα παίξει το τι θα κάνει ο πρώην δήμαρχος Θανάσης Μεριβάκης, αν θα κατέβει εκ νέου όπως διαβεβαιώνει ανακινώντας μάλιστα και ονόματα υποψηφίων συμβούλων ή όχι.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης