Παραπολιτικά

Σιμορέλης κατά… “Λουδοβίκου-Μητσοτάκη”. “Πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ” λέει (ηχητικό)

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση άσκησε για ακόμη μια φορά ο πρώην βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ και εκ νέου υποψήφιος Χρήστος Σιμορέλης.

 

Μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στους Κώστα Αργυρούση και Γιώργο Παπαγεωργόπουλο στο Ράδιο Ζυγός έκανε λόγο για “καθεστώς Μητσοτάκη” ο οποίος “ως άλλος Λουδοβίκος υποστηρίζει πως δεν υπάρχει άλλη λύση από τον ίδιο Κυβερνήτη. Με ποιο δικαίωμα;”. Τόνισε ότι τα σενάρια για την αλλαγή του εκλογικού νόμου τα διακινούν οι Βουλευτές της ΝΔ, ίσως γιατί κάποιοι βλέπουν πως δεν θα εκλεγούν στις επόμενες εκλογές, υπογραμμίζοντας ότι “είναι η πρώτη φορά πριν και μετά την μεταπολίτευση, που Έλληνας Πρωθυπουργός αλλάζει δύο φορές τον εκλογικό νόμο στην διάρκεια της ίδιας κυβερνητικής θητείας και αυτό αν μη τι άλλο, φανερώνει ξεκάθαρα την εκλογική ήττα που έρχεται”.

Κριτική άσκησε και στον συντοπίτη υπουργό Ενέργειας  Κώστα Σκρέκα “λέγοντας πως δεν όρθωσε το «ανάστημα» του στην Ευρώπη για την ακρίβεια, την ίδια ώρα που σε άλλες χώρες όπως την Ισπανία και την Πορτογαλία, η τιμή της κιλοβατώρας είναι στα 184 ευρώ και στην Ελλάδα 616. Οι Έλληνες δεν μπορούν να ζουν άλλο πια με τα επιδόματα της κυβέρνησης. Προβλέπω να περάσουμε ένα δύσκολο «κατοχικό» χειμώνα με όλες αυτές τις εξελίξεις”. Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης