Παραπολιτικά

ΣΚ των στεναγμών! Ανακοινώνει ο Ηλιάδης, αναμένεται ο Λέγκας, προχωρά ο Σακκάς

Το πιο κρίσιμο 48ωρο (… μέχρι το επόμενο!!!) για το Δήμο Τρικκαίων μόλις ξεκίνησε.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr βρίσκονται σε εξέλιξη συναντήσεις ανθρώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και της κεντρικής πολιτικής σκηνής (… πρώην και νυν) με φόντο το Δημαρχείο και τη συγκρότηση συνδυασμών.

Στη δεδομένη στιγμή το μεγάλο παιχνίδι αφορά το ΠΑΣΟΚ και τον Νίκο Λέγκα, ενώ ερωτηματικό παραμένει η τελική στάση της Νικολέτας Μπρουζούκη. Στο ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Ηλιάδης φαίνεται να καταλήγει και να ανακοινώνει επίσημα την κάθοδό του μέσα στο Σαββατοκύριακο, δίνοντας στη δημοσιότητα και υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους. Αν αυτό επιβεβαιωθεί “μπλοκάρει” και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ακόμη και εν ενεργεία δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης οι οποίοι φλερτάρουν με τον… Νίκο Λέγκα. Από την πλευρά του πρώην υφυπουργού τηρείται σιγήν ιχθύος, ωστόσο επιβεβαιώνονται κρούσεις παλιών συνεργατών του σε στελέχη και κατ’ ιδίαν συναντήσεις του ιδίου.

Σ’ αυτό το σκηνικό ο δήμαρχος Νίκος Σακκάς παραμένει προσηλωμένος στο στόχο του και δίνει ραντεβού τη Δευτέρα με την ανακοίνωση 20 ακόμη υποψηφίων, ορισμένοι εκ των οποίων φέρουν βαριά ονόματα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης