Παραπολιτικά

Σταθερά 2ο κόμμα το ΠΑΣΟΚ. Τι δηλώνει ο Γιώργος Οικονόμου

Σταθερά στη 2η θέση μεταξύ των προτιμήσεων των πολιτών καταγράφεται το τελευταίο 20ήμερο το ΠΑΣΟΚ. Σε όλες τις δημοσκοπήσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας διατηρείται σ’ αυτή τη θέση, με ανοδικές τάσεις μάλιστα και περαιτέρω αύξησης της διαφοράς από τον ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται σε πλήρη αποδρομή υπό την ηγεσία Κασσελάκη.

 

Ο Γιώργος Οικονόμου ο οποίος εκλέχτηκε βουλευτής Τρικάλων στις εκλογές του Μαϊου, αλλά έχασε την έδρα στις επαναληπτικές λόγω εκλογικού συστήματος, δηλώνει στο trikalavoice.gr απόλυτα ικανοποιημένος, υπογραμμίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ ανοίγεται περαιτέρω στην κοινωνία έτοιμο να παίξει το ρόλο του ως αξιωματική αντιπολίτευση πια:

“Το περιμέναμε και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την ανάδειξη του ΠΑΣΟΚ δημοσκοπικά και όχι μόνο σε δεύτερο κόμμα. Στόχος μας είναι οι κοινωνικές δυνάμεις που θα απελευθερωθούν σταδιακά να συγκροτήσουν έναν ισχυρό κυβερνητικό, εναλλακτικό, πόλο. Έχουμε χρέος όμως με τον νέο κύκλο που ανοίγει για την παράταξή μας να τον υπηρετήσουμε με υψηλό δείκτη αξιοπιστίας και συνέπειας, και προπαντώς αποφεύγοντας συμμαχίες με ανθρώπους που έχουν πληγώσει την παράταξη, τα στελέχη της, αλλά και την ίδια τη λογική”.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης