Παραπολιτικά

Στα άκρα η κόντρα Λιούτα, Μπαγιώτη… Νομαρχίας!

Αρχή ενός νέου «πολέμου» αποτελεί το «μπλόκο» στην ανταλλαγή οικοπέδων της ΕΑΣΤ με το Δήμο Φαρκαδόνας.

Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr ο διοικητικός ηγέτης και πρόεδρος της Ένωσης Αχιλλέας Λιούτας δεν συγχωρεί την ένσταση που έκανε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δήμο Φαρκαδόνας Μιχάλης Μπαγιώτης κατά της ένστασης στέλνοντας μήνυμα πως πια «θα τον βρίσκει μπροστά του».

Στην σκληρή επιστολή του βάζει στο κάδρο και τη Νομαρχία Τρικάλων αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «πέραν αυτού οι… συνοδοιπόροι του, σε προηγούμενη χρονική περίοδο, επιχείρησαν να ακυρώσουν την ανταλλαγή» και ότι «στον ίδιο και στους…  συνοδοιπόρους έχω να διαβεβαιώσω το εξής: Κανείς και τίποτα  δεν μπορεί να φράξει το δρόμος προς την  ανάπτυξη του Εργοστασίου Γάλακτος ΤΡΙΚΚΗ».

«Χρεώνει» ο ίδιος τον Μπαγιώτη στη Νομαρχία καθώς η κόντρα τους άρχισε από το 2016 και τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΟΔΕ και φαίνεται πως δεν έπαψε να υφίσταται παρά το ότι έγιναν προσπάθειες τον τελευταίο χρόνο και ειδικά μετά την εκλογή του Σάκη Λιούτα, γιου του Αχιλλέα, ως βουλευτού της Ν.Δ..

Ο Μιχάλης Μπαγιώτης απάντησε στην επιστολή Λιούτα ότι «εγώ είμαι εδώ για να υπερασπίζομαι τα συμφέροντα του Δήμου Φαρκαδόνας και όχι του κου Λιούτα», ενώ από τη Νομαρχία τηρούν στάση αναμονής και στέλνουν μήνυμα «να μην προκληθούν περαιτέρω».

Τα υπόλοιπα επεισόδια του σίριαλ… προσεχώς!…

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης