Παραπολιτικά

Στα «δυο» ο ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Τρικκαίων

trikalavoice.gr

Από τη μια ο Παπαδόπουλος (… διακριτικά Παπαστεργίου), από την άλλη η Νομαρχιακή (… ψάχνει συμμαχίες) και στη μέση η δημαρχία των Τρικάλων.

Στα όρια της ρήξης βρίσκονται τα στελέχη της τοπικής οργάνωσης του κυβερνώντος κόμματος. «Δεν είναι καθόλου τυχαίο» λένε στο trikalavoice.gr οι γνωρίζοντες πρόσωπα και καταστάσεις εντός του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, «ότι μια-δυο μέρες μετά τη… φιλική δήλωση Παπαδόπουλου για τον δήμαρχο Παπαστεργίου, βγήκε ο γραμματέας της Νομαρχιακής (σ.σ. χρεώνεται σε αντίπαλο εσωκομματικό στρατόπεδο) Σταύρος Νταούλας, απέρριψε κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας μ’ αυτόν και απείλησε μάλιστα με διαγραφές, πράγμα πρωτόγνωρο για ήθη του κόμματος, στελέχη που θα πάνε προς τα ‘κει».

Κατά τα λοιπά εδώ και εβδομάδες βρίσκονται σε εξέλιξη επαφές και συζητήσεις, σε μια προσπάθεια να συγκροτηθεί ένα ψηφοδέλτιο ικανό να «χτυπήσει» αν μη τι άλλο τη δημαρχία. Το «φλερτ» με την παράταξη Λάππα ακυρώθηκε εν τη γεννέσει του, μιας και το απέρριψαν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι και στελέχη αυτής και πλέον παραμένει ανοιχτό μόνο το ενδεχόμενο καθόδου του Θανάση Ευαγγελόπουλου σε συνεργασία με… λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης