Παραπολιτικά Ροή

Στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος η Παπακώστα

Ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας με επιστολή του ζήτησε από όλα τα κόμματα να ορίσουν τους βουλευτές που θα μετάσχουν στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος.

Σήμερα τα κόμματα κατέθεσαν τις λίστες τους στον Πρόεδρο της Βουλής και αύριο θα δημοσιευθούν τα ονόματα. Μεταξύ άλλων η Νέα Δημοκρατία έχει ορίσει τους εξής: Ευριπίδης Στυλιανίδης που είναι και ο πρόεδρος της Επιτροπής, Κώστας Τζαβάρας που είναι ο εισηγητής, Ντόρα Μπακογιάννη, Μαριέττα Γιαννάκου, Γιάννης Λαμπρόπουλος, Γιώργος Καρασμάνης, Βασίλης Υψηλάντης, Ζέτα Μακρή, Κατερίνα Παπακώστα, Γιώργος Κώτσηρας, Σταύρος Κελέτσης, Χρήστος Δερμεντζόπουλος και Αθανάσιος Δαβάκης.

Εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ έχουν δηλωθεί οι: Γιώργος Κατρούγκαλος που ήταν ο εισηγητής και στην προηγούμενη αναθεώρηση, Εφη Αχτσιόγλου, Αθανασία Αναγνωστοπούλου, Δημήτρης Βίτσας, Ιωάννης Δραγασάκης, Θοδωρής Δρίτσας, Σπυρίδων Λάππας, Γιώργος Παπαηλίου, Ιωάννης Ραγκούσης, Θεοδώρα Τζάκρη, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Σπύρος Λάππας, Δημήτρης Τζανακόπουλος και Θεόφιλος Ξανθόπουλος.

Από πλευράς ΚΙΝΑΛ οι Ανδρέας Λοβέρδος, Κώστας Σκανδαλίδης και Γιώργος Καμίνης.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης