Παραπολιτικά

Στη Βουλή ο Λιούτας, για κρίσιμες συνεδριάσεις της Επιτροπής Άμυνας

Κρίσιμες συνεδριάσεις της Επιτροπής Άμυνας της Βουλής διενεργούνται τις τελευταίες μέρες, παρουσία του Θανάση Λιούτα, ο οποίος είναι μέλος της με ορισμό απευθείας από το Μαξίμου άμα τη εκλογή του, το 2019.

 

Ο ίδιος έγινε μάρτυρας καθ’ όλη τη διάρκεια της 4ετίας συνεδριάσεων που είχαν να κάνουν με την διαχείριση κρίσεων με τους γείτονες, το μεταναστευτικό και τα όσα συνέβησαν στον Έβρο το χειμώνα του 2020, αλλά και τα εξοπλιστικά προγράμματα με τα οποία η χώρα θα θωρακιστεί έναντι οποιουδήποτε εχθρού. Το βράδυ της Τρίτης ο Θανάσης Λιούτας συμμετείχε σε νέα συνεδρίαση, που έγινε στη σκιά της του Σμηναγού Τσιτλακίδη και του Υποσμηναγού Τουρούτσικα, και κατά την οποία συζητήθηκε το νέο Νομοσχέδιο για τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Ο βουλευτής Τρικάλων του κυβερνώντος κόμματος έχει διατελέσει εισηγητής έξι Νομοσχεδίων ως τώρα στην εν λόγω, πιο σημαντική Επιτροπή της Βουλής. Σημειώνει δε σε κάθε ευκαιρία πως «επί διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, η Πατρίδα μας αντιμετώπισε με ψυχραιμία, επάρκεια και ύψιστη ευθύνη, πολλές και πολυμέτωπες κρίσεις. Είμαστε περήφανοι για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας και πάντα θα είμαστε στο πλευρό τους».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης