Παραπολιτικά

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προσφεύγει ο Αβραμόπουλος

Βρώμικος πόλεμος και χτυπήματα κάτω από τη μέση στην Καλαμπάκα ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου. Επαναλαμβάνονται μάλιστα πράγματα όπως το 2019 όταν με ψεύτικα προφίλ επιχειρήθηκε να χτυπηθεί ο αείμνηστος πρώην δήμαρχος Χρήστος Σινάνης.

 

Το έργο επιχειρείται να επαναληφθεί με νέα ψεύτικα προφίλ στα social όπου βάλλουν κατά του διαδόχου του Χρήστου Σινάνη και υποψηφίου δημάρχου Μετεώρων Λευτέρη Αβραμόπουλου, καθώς και υποψηφίων του Συνδυασμού του. Ο ίδιος ο Αβραμόπουλος πάντως λαμβάνει τα μέτρα του και προσφεύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ζητώντας να εντοπιστούν ποιοι κρύβονται από πίσω και να προσφύγει στη Δικαιοσύνη. Μάλιστα υπάρχει και προηγούμενο, όπως αποκάλυψε το trikalavoic.gr χθες (ΕΔΩ) όπου εντοπίστηκε στα Τρίκαλα αυτός που εξύβριζε μέσα από fake προφίλ Δημοτικό Αστυνομικό, οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη και καταδικάστηκε.

Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος δηλώνει αμετακίνητος “σε θέματα αρχών και δεν θα επιτρέψω σε καμία περίπτωση σε όσους χυδαιολογούν πίσω από ψεύτικα προφίλ να μετατρέψουν σε βούρκο την προεκλογική περίοδο στην Καλαμπάκα. Εμείς μιλάμε και απαντάμε ανοιχτά, με ονόματα και διευθύνσεις. Τα υπόλοιπα… στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης