Παραπολιτικά

Στη ΔΕΘ ο Χάιδος. “Δικαιοσύνη παντού” λέει…

Στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ παρέστη το περασμένο Σάββατο ο περιφερειακός σύμβουλος Τρικάλων και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Χάιδος.

Ο νεαρός πολιτικός είχε σειρά επαφών με κορυφαία στελέχη του κόμματος-διακρίνεται χαρακτηριστικά στις φωτό με τη Ρένα Δούρου και τον αναπληρωτή γραμματέα Γιώργο Βασιλειάδη-με τα οποία επιβεβαίωσε την τακτική που πρέπει να ακολουθήσει το κόμμα μέχρι τις κάλπες.
“Δικαιοσύνη παντού” λέει “μια λέξη που θεωρήθηκε δεδομένη στη χώρα μας αλλά δυστυχώς τον τελευταίο καιρό αμφισβητείται οριζόντια και κάθετα , σε κάθε έκφανση της κοινωνικής και πολιτικής ζωής…”. “Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα το Σάββατο 17/9 από το βήμα της 86ης ΔΕΘ , είχε βασικό πυλώνα την επιστροφή της Δικαιοσύνης παντού” συνεχίζει “παρουσιάστηκαν οι έξι εθνικές προτεραιότητες, σε ένα απόλυτα ρεαλιστικό και κοστολογημένο πρόγραμμα, που θα φέρει ξανά την ανάσα που χρειάζεται η ελληνική κοινωνία …
Οι έξι εθνικές προτεραιότητες που ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεσμεύεται να εφαρμόσει την επόμενη της εντολής όταν σχηματίσει κυβέρνηση, δε διαφέρουν στα οικονομικά δεδομένα όσων εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, μα διαφέρουν πολύ στην κατεύθυνση και την προτεραιότητα! Η κυβέρνηση της ΝΔ απομυζεί τη λαβωμένη κοινωνία για να συντηρήσει την αισχροκέρδεια , ενώ μια προοδευτική επόμενη κυβέρνηση συνεργασίας, θα πλήξει την αισχροκέρδεια για να τονώσει την κοινωνία. Ίδιος δρόμος , διαφορετική κατεύθυνση…”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης