Παραπολιτικά

Στη Χαριλάου Τρικούπη ο Οικονόμου. Πρώτη σύσκεψη με Ανδρουλάκη (φώτο)

Στη Χαριλάου Τρικούπη βρέθηκε χθες το απόγευμα ο Γιώργος Οικονόμου, ο οποίος συμμετείχε στην πρώτη κλειστή σύσκεψη των στενών συνεργατών του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr οι δυο άντρες, οι οποίοι διακρίνονται στο γραφείο του νέου προέδρου στον 6ο όροφο της Χαριλάου Τρικούπη, παρέμειναν έπειτα οι δυο τους για αρκετή ώρα προκειμένου να συζητήσουν για το πως θα πρέπει να κινηθεί η νέα ηγεσία τους επόμενους μήνες. Καθοριστικό θεωρείται το συνέδριο το οποίο προγραμματίζεται για την ερχόμενη άνοιξη όπου μέσα από ανοιχτές διαδικασίες θα αναδειχθούν όλα τα νέα όργανα του κόμματος, με σαφή αέρα ανανέωσης.

Ο Οικονόμου, ο οποίος επανακάμπτει πολιτικά και θα είναι υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ στις ερχόμενες εθνικές εκλογές, οψέποτε κι αν γίνουν, συμφωνεί με τον Ανδρουλάκη για “ένα κόμμα ανοιχτό στην κοινωνία με κατάθεση ριζοσπαστικών προτάσεων που θα απαντούν στα αιτήματα και στις ανάγκες της εποχής”. 

Ανδρουλάκης και Οικονόμου συμφωνούν επίσης πως “πρέπει να προχωρήσουμε ενωμένοι στην πράξη, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, για να γίνει ξανά η σοσιαλδημοκρατία κυρίαρχη δύναμη στην κοινωνία και στο εκλογικό σώμα”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης