Παραπολιτικά

Στον ΣΚΑΪ η Χαρά Ξάνθη: “Πορεύομαι με το βλέμμα στους Τρικαλινούς”

Στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά φιλοξενήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο η Χαρά Ξάνθη. Η υποψήφια βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. κλήθηκε να αναφερθεί στο κυβερνητικό έργο, σημειώνοντας με έμφαση πως “η κυβέρνησή μας είναι δίπλα σε όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα στις ευάλωτες οικογένειες”.

 

Σημείωσε ότι χειρίστηκε με απόλυτη επιτυχία μεγάλες κρίσεις και τόνισε ότι “κατά τη διάρκεια της πανδημίας αλλά και μετά την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, η κυβέρνηση έλαβε αποτελεσματικά μέτρα, ανακουφίζοντας όλη την κοινωνία. Είναι γεγονός, πως τρία βασικά στοιχεία απασχολούν σήμερα τους πολίτες: η ακρίβεια, η ανεργία και τα ελληνοτουρκικά. Και στα τρία σημεία η ΝΔ υπερτερεί με μεγάλη διαφορά από την αντιπολίτευση”.

Η Χαρά Ξάνθη υπογράμμισε ότι “παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους οι πολίτες, πιστώνουν στην κυβέρνηση της ΝΔ και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη την ικανότητα της διαχείρισης των μεγάλων και παγκόσμιων κρίσεων”.

Τέλος, με τη σκέψη πάντα στο Νομό Τρικάλων παρότρυνε τους τηλεθεατές να επισκεφθούν και να απολαύσουν από κοντά τις ομορφιές και τη φιλοξενία της περιοχής μας.

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης