Παραπολιτικά

Στον υπουργό Άμυνας ο Χατζηγάκης. Τι συζήτησαν για Ελληνοτουρκικά-εκλογές

Στο Πεντάγωνο βρέθηκε την Τετάρτη ο Μικέλης Χατζηγάκης, προκειμένου να έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον υπουργό Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο.

 

Οι δυο άντρες είχαν μακρά συζήτηση για την Εθνική Άμυνα της χώρας και πως αυτή ενισχύεται έτι περισσότερο με τα νέα εξοπλιστικά προγράμματα-τα μεγαλύτερα στη νεότερη ιστορία- που εξασφάλισε η Κυβέρνηση και την αμυντική συνεργασία με ισχυρές δυνάμεις όπως η Γαλλία.  Στην συζήτηση τέθηκε και το ζήτημα της Τουρκικής προκλητικότητας αλλά και των Ελληνικών απαντήσεων σε αυτή. “Άλλωστε” όπως λέει ο Μικέλης Χατζηγάκης “η Ελλάδα έχει καταφέρει αυτά τα δύο χρόνια να αποκρούσει τις προκλήσεις της γείτονος και να μην προβεί στην παραμικρή υποχώρηση απέναντι στην Τουρκία”. 

Τέλος και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr Παναγιωτόπουλος-Χατζηγάκης συζήτησαν και τις πολιτικές εξελίξεις συμφωνώντας πως η Κυβέρνηση έχει ανταποκριθεί και ανταποκρίνεται απέναντι σε μεγάλες προκλήσεις, όπως η διαχείριση της πανδημίας, της ενεργειακής κρίσης, του πολέμου στην Ουκρανία κλπ.. Σ’ αυτό το πνεύμα διαπιστώνουν και οι ίδιοι ότι η εμπιστοσύνη των πολιτών απέναντί της παραμένει ισχυρή.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης