Παραπολιτικά

Στο Μαξίμου ο Λιούτας. Συνάντηση με τον πρωθυπουργό

Στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκε εκ νέου ο Βουλευτής Τρικάλων, Θανάσης Λιούτας, για μια νέα συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, με σκοπό πάντα την ανάδειξη των θεμάτων που αφορούν τον Νομό Τρικάλων και όλους τους Τρικαλινούς πολίτες, από άκρη σε άκρη ολόκληρου του Νομού, του τόπου μας.

 

 

Ο Τρικαλινός Βουλευτής μετέφερε στον Πρωθυπουργό μια ατζέντα θεμάτων, τα οποία αφορούν ζητήματα του πρωτογενούς τομέα και ζητήματα που αφορούν άμεσα την αγορά, τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις της τοπικής μας οικονομίας.

 

Αναφορικά με τα ζητήματα για την πρωτογενή μας παραγωγή, ο Βουλευτής ανέφερε:

 

Α. τις συνέπειες που δημιούργησε το Net Monitoring

B.  την ανάγκη της συμπερίληψης και των νέων κτηνοτρόφων (ΟΣΔΕ 2022) στην ενίσχυση για τις ζωοτροφές

Γ. τη συμπερίληψη όλων των κτηνοτρόφων – κάθε είδους και κάθε εκτροφής ζώων, όπως εκτροφείς γαλοπούλας και εκτροφείς πουλερικών που πωλούν τα ζώα τους ζωντανά – στην ενίσχυση για τις ζωοτροφές, καθώς και οι ίδιοι έχουν επωμιστεί το μεγάλο βάρος του ενεργειακού κόστους και της αύξησης των τιμών των ζωοτροφών.

Δ. τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με την εξισωτική.

Ε. Τους νέους αγρότες.

Να σημειωθεί ότι ο Βουλευτής περιέγραψε στον Πρωθυπουργό όλα ανεξαιρέτως τα ζητήματα που αφορούν την πρωτογενή παραγωγή εδώ στον τόπο μας.

Επιπρόσθετα ο κ. Λιούτας περιέγραψε στον κ. Πρωθυπουργό και τις συνθήκες, όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί στον τομέα της ελεύθερης αγοράς της τοπικής μας οικονομίας, λόγω της ενεργειακής κρίσης. Ο Τρικαλινός Βουλευτής μετέφερε ζητήματα των Τρικαλινών επαγγελματιών, οι οποίοι είναι άνθρωποι, επιχειρηματίες και εργαζόμενοι, οι οποίοι πάντοτε, διαχρονικά, αγωνίζονται με αξιοπρέπεια και με δύναμη για τον βιοπορισμό τους και για την επιβίωση των οικογενειών τους. Ο Θανάσης Λιούτας τόνισε ότι λόγω της ενεργειακής κρίσης έχουν συσσωρευθεί μεγάλα χρέη και έθεσε το ερώτημα αναφορικά με την ύπαρξη περιθωρίου για μια νέα διαδικασία ρύθμισης, ικανής ώστε οι πολίτες να μπορέσουν να αποπληρώνουν σταδιακά το χρέος αυτό.

Ο Τρικαλινός Βουλευτής ευχαρίστησε θερμά τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για την πολύ εποικοδομητική συνάντηση και συζήτηση, στην οποία για ακόμη μια φορά στο επίκεντρο βρέθηκαν ζητήματα ζωτικής σημασίας για το σύνολο της τοπικής μας οικονομίας και κοινωνίας.

«Ο Πρωθυπουργός έχει αποδείξει και αποδεικνύει το μεγάλο του ενδιαφέρον για την περιοχή μας , τον τόπο και τους συμπολίτες μας», τόνισε ο Θανάσης Λιούτας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης