Παραπολιτικά

Στο Υπουργείο Εσωτερικών ο Μιχαλάκης με τη διοίκηση της ΕΕΤΑΑ

Τους στόχους της νέας περιόδου για ενίσχυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης έθεσαν ο Χρήστος Μιχαλάκης και τα υπόλοιπα μέλη του προεδρείου της ΕΕΤΑΑ κατά τη διάρκεια συνάντησης με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα.

 

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών με τη συμμετοχή εκτός του αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων που είναι παράλληλα Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης, ο πρόεδρος αυτής Δημήτρης Μαραβέλιας και ο διευθύνων σύμβουλος Σπύρος Σπυρίδων. 

Συζητήθηκαν οι δυνατότητες αξιοποίησης νέων προγραμμάτων και ο τρόπος που Δήμοι και Περιφέρειες της χώρας θα μπορέσουν να απορροφήσουν τα εγκεκριμένα κονδύλια.

Ο Χρήστος Μιχαλάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του με το πέρας της συνάντησης με τον Στέλιο Πέτσα σημειώνοντας ότι “βρισκόμαστε σε συνεχή και αγαστή συνεργασία με την Κυβέρνηση, αναζητώντας τρόπους να στηρίξουμε εμπράκτως την Τοπική Αυτοδιοίκηση και να δώσουν τη δυνατότητα σε αυτή πραγματικά να προχωρήσει σημαντικά έργα”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης