Παραπολιτικά

Συνεργασίες και στα Τρίκαλα για τον ΣΥΡΙΖΑ. Τι είπε ο Σκουρλέτης

Στη Λέσχη 97,6 φιλοξενήθηκε το πρωί της Δευτέρας ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ.Απαντώντας στις ερωτήσεις της Ευαγγελίας Σωτηρίου ο Πάνος Σκουρλέτης περιέγραψε την τακτική που θα ακολουθήσει το κυβερνών κόμμα στις αυτοδιοικητικές εκλογές. «Εμείς δεν έχουμε κρύψει έτσι κι αλλιώς ότι υπάρχει ένας προχωρημένος διάλογος με την πλευρά του κ. Τσιλιμίγκα και μένει αυτό να μορφοποιηθεί» είπε «δεν πρόκειται προφανώς ούτε για καμία διαδικασία χρίσματος, αλλά πρόκειται για μια προσπάθεια των αυτοδιοικητικών στελεχών και δυνάμεων μας στην Θεσσαλία, να συμπράξουν και να συνεργαστούν ισότιμα και όχι προφανώς ως μεμονωμένα πρόσωπα, εδώ πρόκειται δηλαδή για συνεργασία δύο αυτοδιοικητικών χώρων και να διεκδικήσουμε με πάρα πολύ καλούς όρους την Περιφέρεια Θεσσαλίας».

Ο Π. Σκουρλέτης υπεραμύνθηκε της εφαρμογής της απλής αναλογικής στην τοπική αυτοδιοπίκηση, λέγοντας ότι «ήταν μια πρόταση που έμπαινε εδώ και δεκαετίες από το χώρο της Αριστεράς και μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν και απόφαση των συνεδρίων της ΚΕΔΕ. Εμάς μας ενδιαφέρει να στηρίζουμε ικανούς ανθρώπους σε βάση προγραμματικών προτάσεων».

Όσον αφορά το χρόνο των εθνικών εκλογών ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «δεν είναι κοντά να γίνουν εκλογές τον Φεβρουάριο που μπορεί να έρθει στο ελληνικό κοινοβούλιο και η συμφωνία των Πρεσπών, γιατί έχει γίνει σαφές πως δεν συνδέονται αυτά . Και νομίζω πως είναι προς όφελος της χώρας να εξαντληθεί  όλος ο συνταγματικά προβλεπόμενος χρόνος για την κυβέρνηση και να πάμε σε εκλογές τον Σεπτέμβριο του 2019».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης