Site icon TrikalaVoice

ΣΥΡΙΖΑ επίσημα ο Χάιδος. Παρέστη στο Ζάππειο, στην ομιλία Τσίπρα

Μεταξύ των 102 στελεχών και εκπροσώπων φορέων που βρέθηκαν στο Ζάππειο για την παρουσίαση του προγράμματος «Μένουμε Όρθιοι ΙΙ» ο νεαρός Τρικαλινός.

Ο Γιάννης Χάιδος παρέστη στην εκδήλωση (σ.σ. διακρίνεται στα δεξιά της φωτό παραπάνω) η οποία έγινε παρουσία μετρημένων στελεχών και εκπροσώπων, λόγω των αυστηρών μέτρων για τον κορωνοϊό, ως περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας. Κατά τη διάρκεια αυτής ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας παρουσίασε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ “Μένουμε όρθιοι ΙΙ”, για την στήριξη της οικονομίας τους επόμενους τέσσερις μήνες.

Όπως σημείωσε στο trikalavoice.gr ο Γιάννης Χάιδος «πρόκειται για ένα πακέτο στοχευμένο σε δράσεις που θα έχουν πολλαπλασιαστική επίδραση στη πραγματική οικονομία αλλά και στήριγμα σε κάθε νοικοκυριό, σε κάθε εργαζόμενο, άνεργο, επιχειρηματία αυτοαπασχολούμενο».

Ο νεαρός Τρικαλινός, ο οποίος εντάσσεται και επίσημα πλέον, όπως όλα δείχνουν, στον ΣΥΡΙΖΑ, είχε στο περιθώριο της εκδήλωσης σημαντικές συναντήσεις με στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρώην υπουργούς.

Exit mobile version