Παραπολιτικά

Σφήνα Μάκη Παπαγεωργίου για την προεδρία της ΝΟΔΕ;

Υποψηφιότητα ικανή να αλλάξει τα δεδομένα και να ανατρέψει τις υπάρχους ισορροπίες συζητιέται τις τελευταίες μέρες για την προεδρία της ΔΕΕΠ Τρικάλων, πάλαι ποτέ ΝΟΔΕ.

 

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον δημοτικό σύμβουλο Πύλης Μάκη Παπαγεωργίου, ο οποίος γύρω του συσπειρώνει στελέχη που παραμένουν δυσαρεστημένα από τη σημερινή “παθητική και αόρατη” όπως λένε, ηγεσία της ΔΕΕΠ. Συναντήσεις και συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και εντός των αμέσως επόμενων ημερών θα εκδηλωθούν και υπάρξουν και επίσημες, δημόσιες, τοποθετήσεις. “Ασφαλώς και με ενδιαφέρει η προεδρία της ΔΕΕΠ γιατί θέλουμε μια κομματική οργάνωση πιο ενεργή, με δυνατή φωνή” δηλώνει στο trikalavoice.gr ο Μάκης Παπαγεωργίου ο οποίος συμπληρώνει ωστόσο ότι “ο μόνος ανασταλτικός παράγοντας είναι οι νέες υποχρεώσεις που αναμένεται να αναλάβω στο Δήμο Πύλης και δεν γνωρίζω αν επαρκεί ο χρόνος”.

Σημειώνεται ότι ο Μάκης Παπαγεωργίου προορίζεται για αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Πύλης.

Τέλος οι εκλογές στη ΔΕΕΠ Τρικάλων προγραμματίζονται για τις 24 Οκτωβρίου. Στο site του κόμματος nd.gr στην ενότητα «Εσωκομματικές Εκλογές» υπάρχει η εγκύκλιος των εκλογών, καθώς και χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή νέων μελών, την ανανέωση συνδρομής, την υποβολή υποψηφιοτήτων και την εκλογική διαδικασία.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης