Παραπολιτικά Ροή

ΣΦΑΓΗ!… Λάβρος ο Μπάτζιος για Τσιλιμίγκα και Τραγάνη (ηχητικό)

Σκληρές κουβέντες από τον αναπληρωτή γραμματέα της Ν.Ε. Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως καταγράφει το  trikalavoice.gr  ο Χρήστος Μπάτζιος μιλώντας στη Λέσχη 97,6 και στην Ευαγγελία Σωτηρίου, υπήρξε λάβρος εναντίον του Νίκου Τσιλιμίγκα και αποκάλυψε πιέσεις που ασκήθηκαν από «παραγοντίσκους» όπως είπε για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου. Έκανε λόγο για «προσβολή» από την πλευρά του υποψηφίου περιφερειάρχη προς τον ΣΥΡΙΖΑ και άφησε να εννοηθεί πως δεν μπορεί να υποστηριχτεί η υποψηφιότητά του.

Όλα ξεκίνησαν από την απόφαση Τσιλιμίγκα να «κοπεί» ο Γιώργος Καπέλος από το ψηφοδέλτιο και τελικά την απόσυρση και των τριών άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ (Παπαζεύκου, Παγδάτογλου, Στάμος) σε ένδειξη διαμαρτυρίας (δείτε ΕΔΩ).

 «Η απόφαση των υποψηφίων να αποσυρθούνε ανήκει καθαρά στους συντρόφους μας, και εμείς πολιτικά τη στηρίζουμε» είπε στη Λέσχη ο Χρήστος Μπάτζιος «υπήρξαν παρεμβάσεις από διάφορους ‘παραγοντίσκους’ που αντί να φέρουν ανθρώπους που θα φέρουν ψήφους στο συνδυασμό κοιτούσαν να βγάλουν αυτούς που θεωρούσαν ότι θα τους πάρουνε την πρώτη θέση. Η απορία μου προς τον κ. Τσιλιμίγκα είναι αν θα πει τι τον έκανε στα αλήθεια να βγάλει εκτός ψηφοδελτίου την Κυριακή το απόγευμα το Γιώργο Καπέλο, έναν άνθρωπο που είχε ήδη ανακοινωθεί και είχε  συμφωνήσει για τη συμμετοχή του. Κανονικά μέχρι και τα παράβολα που πλήρωσαν οι υποψήφιοι θα πρέπει να τους δώσουν πίσω, αλλά εμείς είμαστε…large. Στον Γιώργο Καπέλο δεν ανακοινώθηκε επίσημα ότι δεν συμμετέχει, απλώς έμαθε το πρωί της Δευτέρας ότι είναι εκτός. Δυστυχώς αποδείχθηκε επιπόλαιος και λίγος σε αυτό το θέμα ο κ. Τσιλιμίγκας, και σύρθηκε σε μια απόφαση που μας προσβάλλει».

Ακούστε το ηχητικό

https://soundcloud.com/trikala-voice/ay0iuion6dos

Ο Χρήστος Μπάτζιος συνέχισε με περισσότερες αποκαλύψεις: «Την περασμένη Τρίτη πέντε μέρες πριν κατατεθεί το ψηφοδέλτιο, μου αποκάλυψε ο κ. Τσιλιμίγκας πληροφορίες για συνομιλίες όπου στελέχη του ΚΙΝΑΛ υποστήριζαν πως ο Γιώργος Καπέλος θα έκοβε ψήφους από τον Μπάμπη Τσιρογιάννη, ενώ την Παρασκευή το βράδυ στον Grand Hotel της Λάρισας ο κ. Τραγάνης ωρυόμενος ζήτησε να είναι στο ψηφοδέλτιο ή αυτός ή ο Γιώργος Καπέλος. Συνεπώς, τον Κώστα Κρεμμύδα και το Θοδωρή Αλέκο εμείς θα τους στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις, αλλά με κομμάτια του ΚΙΝΑΛ που νομίζουν ότι είναι κάτι περισσότερο από αυτό που είναι στην πραγματικότητα δεν θα ξανασυζητήσουμε».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης