Παραπολιτικά

Σφοδρή επίθεση Αβραμόπουλου σε Αλέκο: «Υποθηκεύει το μέλλον του Δήμου Μετεώρων» (video)

Σφοδρή επίθεση στον δήμαρχο Μετεώρων Θοδωρή Αλέκο εξαπέλυσε… εις διπλούν το απόγευμα και το βράδυ της Τρίτης ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Λευτέρης Αβραμόπουλος.

 

 

Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής ζήτησε εξηγήσεις για το γεγονός ότι ο δήμαρχος ήθελε να παραχωρήσει τη διαχείριση του Δημοτικού ηλεκτροφωτισμού σε ιδιωτική εταιρεία (!!!) καταγγέλλοντας «τη σπουδή του να προχωρήσει σε ανάθεση… 12ετίας σε ιδιωτική εταιρεία έναντι υψηλού τιμήματος. Θα υποθηκεύσει το μέλλον του Δήμου μας και θα δεσμεύσει τις επόμενες Δημοτικές Αρχές δίνοντας σε ιδιώτες τον ηλεκτροφωτισμό στην πόλη της Καλαμπάκας και στα δεκάδες χωριά μας. Το γεγονός ότι παίρνει την «απόφαση πάνω του» και αρνείται να φέρει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μετεώρων, καταδεικνύει και το πόσο «καίγεται» να περάσει το θέμα, χωρίς απώλειες και κυρίως χωρίς να λογοδοτήσει στους δημότες μας για την πράξη του. Μόλις λίγους μήνες πριν τη λήξη της θητείας του αποδεικνύει πως είναι αδίστακτος και αποφασισμένος να παραδώσει καμένη γη».

Η παράταξη Αβραμόπουλου αποχώρησε από τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, ενώ ο ίδιος συνέχισε στους ίδιους υψηλούς τόνους αμέσως μετά και κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ζητώντας επιτακτικά από τον δήμαρχο να τοποθετηθεί στον «εμφύλιο» που έχει ξεσπάσει μεταξύ αθλητικών σωματείων της Καλαμπάκας, με δικιά του υπαιτιότητα. Δείτε χαρακτηριστικό απόσπασμα της τοποθέτησής του στο video του trikalavoice.gr:

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης