Παραπολιτικά

Σφοδρή επίθεση και καταγγελίες Βαβύλη κατά Παπαστεργίου

Έκρηξη του πρώην προέδρου του Δ.Σ. Τρικκαίων κατά του δημάρχου, με αφορμή την «απαγόρευση του καπνίσματος».

Μέσα από επιστολή του στο trikalavoice.gr  ο Θανάσης Βαβύλης επιτίθεται στον Δημήτρη Παπαστεργίου για το γεγονός ότι έγιναν έλεγχοι στα καταστήματα για το κάπνισμα μια μέρα γιορτινή, όπως του Αγίου Δημητρίου, τον κατηγορεί για λαϊκισμό για την υπόθεση με τον αντιδήμαρχο Ρόμπο και το πρόστιμο που κλήθηκε αυτός να πληρώσει γιατί κάπνιζε σε κλειστό χώρο («έπρεπε να καρατομηθεί εφόσον παραβίασε βασική επιλογή του δημάρχου») και αφήνει αιχμές για την κατάληψη δημοσίου χώρου από συγκεκριμένα καταστήματα, αλλά και για το ποιος εκμεταλλεύεται τα ξύλα που κόβονται αυτή τη περίοδο στον Αγιαμονιώτη ποταμό.

Αναλυτικά:

«Έλεος ποια με την εμμονή του δημάρχου με το κάπνισμα!!!… Βγήκε η δημοτική αστυνομία αργά το βράδυ να ελέγξει τα καταστήματα του Αγίου Δημητρίου. Που είναι να ελέγξουν την κατάληψη δημοσίου χώρου από τραπεζοκαθίσματα (και όχι επιλεκτικά όπως γίνεται). Να μας γιατί κόβουν τα δένδρα στον Αγιομονιώτη και ποιος παίρνει τα ξύλα. Να απαγορεύσει και στις πέργκολες το κάπνισμα. Να φτιάξει τα πεσμένα επικίνδυνα φρεάτια, να φροντίσει για τη ρύπανση, για τα σκουπίδια ,για την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών του κλπ κλπ..

ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΛΗ ? Δεν τη βλέπουμε. Και αυτός ο λαϊκισμός να πληρώσει το πρόστιμο ο αντιδήμαρχος?  Από    τη στιγμή που είναι η μοναδική βασική επιλογή του δημάρχου το κάπνισμα ο αντιδήμαρχος πρέπει να καρατομηθεί

Λαϊκισμός από νέους ανθρώπους!

Στις δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα κ η πόλη πολλά περισσότερα μπορεί να γίνουν εκτός από το φαίνεσθαι και το facebook.

 

Θανάσης Βαβύλης»

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης