Παραπολιτικά

Σχολιασμός επικαιρότητας απο τον Γιώργο Οικονόμου

Δήλωση του υποψηφίου βουλευτού Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ με αφορμή τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις. Μιλάει για “ηθική απαξίωση του επιτελικού κράτους του κ. Μητσοτάκη”.

 

Αναλυτικά:

“Σήμερα βιώνουμε την πλήρη αποκαθήλωση και ηθική απαξίωση του «επιτελικού» κράτους του κ. Μητσοτάκη.    Όποιος δεν αντιλαμβάνεται ότι η ποιότητα της Δημοκρατίας, τα δικαιώματα των πολιτών, το κράτος δικαίου, είναι στοιχεία της ποιότητας της ζωής των ανθρώπων, θα χάσει.
Όποιος δεν αντιλαμβάνεται ότι η Ελλάδα δεν μπορεί μετά από μισό αιώνα Μεταπολίτευσης να ξαναζήσει προβλήματα Δημοκρατίας, θα χάσει.
Όποιος πιστεύει ότι αυτά τα προβλήματα δεν είναι τόσο ενδιαφέροντα για τον δημοκρατικό και προοδευτικό πολίτη και τα υποβαθμίζει, θα χάσει.
Η ουσία είναι ότι κατάφερε ο Πρωθυπουργός να βάλει στην εκλογική του ατζέντα ένα πρόβλημα που η Ελλάδα είχε λύσει. Το πρόβλημα της ποιότητας της Δημοκρατίας. Και αυτό θα είναι πολύ οδυνηρό για τη χώρα, να το ζήσει ξανά. Για τη Νέα Δημοκρατία που πιστεύει ότι μπορεί με αυτό τον τρόπο να κερδίσει τα εκλογικά της στοιχήματα απέναντι στις ζωές των ανθρώπων και στη πορεία της χώρας, θα αποδειχθεί καθοριστικό λάθος”. 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης