Παραπολιτικά

Σύμβουλος Τσιλιμίγκα: «Μας… γλεντάει ο Αγοραστός» (ηχητικό)

Το κράταγε καιρό μέσα του ο Θανάσης Τσιάρας, μα δεν άντεξε, ξέσπασε το πρωί της Δευτέρας.

Ο περιφερειακός σύμβουλος Τρικάλων της παράταξης Τσιλιμίγκα μιλώντας στη Λέσχη 97,6 εξέφρασε την πικρία του για τον τρόπο που πολιτεύεται ο επικεφαλής τους, λέγοντας χαρακτηριστικά πως… «μας πήρε χαμπάρι ο Αγοραστός και μας… γλεντάει»!!!… Σπαρακτικό ηχητικό…

https://soundcloud.com/trikala-voice/efyyxn6kjn14

Συνεχίζοντας ο Θανάσης Τσιάρας ομολόγησε ότι  «στη δική μας ομάδα δυστυχώς δεν έχουμε καλό συντονισμό, φάνηκε αυτό ακόμα και για τις εκλογές εκπρόσωπων στην ΕΝΠΕ, όπου ο επικεφαλής της παράταξης μας πήρε λιγότερες ψήφους από τους συμβούλους του. Υπάρχει σαφές πρόβλημα στη λειτουργία της ομάδας μας, δεν ψήφισαν τον επικεφαλής τους 6 σύμβουλοι».

Ο ίδιος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμη και ανεξαρτητοποίησής του λέγοντας ότι «η δική μου υπομονή αρχίζει να τελειώνει με την κατάσταση αυτή της λειτουργίας της παράταξης μας, θα επιμείνω φυσικά όσο μπορώ. Πρέπει πλέον ο επικεφαλής να λειτουργήσει δημοκρατικά την παράταξη, του δώσαμε πίστωση χρόνου μέχρι το Νοέμβριο. Αν δούμε ότι η παράταξη συνεχίζει να μην λειτουργεί θα πρέπει να δούμε πώς μπορούμε να συνεχίσουμε. Εγώ αν ήξερα ότι θα λειτουργούν έτσι τα πράγματα, θα το σκεφτόμουνα πολύ να είμαι υποψήφιος. Είχα την εντύπωση ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για το περιφερειακό συμβούλιο και το τι μέλει γενέσθαι, αλλά δυστυχώς εκφράζουμε όλοι οι σύμβουλοι μια απογοήτευση με αυτά που μας συμβαίνουν».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης