Παραπολιτικά

Τέλη Νοεμβρίου οι εκλογές στο ΚΙΝ.ΑΛ.-Ποιος στηρίζει ποιον για αρχηγό στα Τρίκαλα

Επιταχύνονται οι διαδικασίες ανάδειξης νέου αρχηγού στο ΚΙΝ.ΑΛ. καθώς θεωρείται πιθανόν να έχουμε πρόωρες εθνικές εκλογές την άνοιξη του 2022 και θα πρέπει… να είναι έτοιμοι. Οι εσωκομματικές εκλογές προσδιορίζονται πια για τα τέλη Νοεμβρίου έτσι ώστε εφόσον χρειαστεί δεύτερος γύρος μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου να έχει εκλεγεί ο νέος ηγέτης της παράταξης.

 

Η Φώφη Γεννηματά θα επαναδιεκδικήσει την προεδρία του κόμματος βασιζόμενη στο ότι το κόμμα «κράτησε» και τσίμπησε προς τα πάνω σε όλες τις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις. Κυριότερός της αντίπαλος είναι ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης, ενώ έχουν δηλώσει ότι θα διεκδικήσουν την αρχηγία ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Χάρης Καστανίδης.

 

Ποιος είναι με ποιον στα Τρίκαλα

 

Στα Τρίκαλα η ισορροπία δυνάμεων είναι λίγο-πολύ γνωστή. Ο Γιώργος Ηλιάδης, δεύτερος σε ψήφους υποψήφιος βουλευτής το 2019 είναι σταθερά στο πλευρό της Γεννηματά, ενώ αναμένεται εντός των ημερών να υπάρξει δήλωση στήριξης παραδοσιακών στελεχών του κόμματος προς το πρόσωπό της.

Ο Ανδρουλάκης «ακουμπάει» στο μπλοκ του κουμπάρου του Γιώργου Οικονόμου και ανοιχτά μαζί του είναι μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στα Τρίκαλα Κώστας Κρεμμύδας, ο δημοτικός σύμβουλος Θόδωρος Σπανός, ο πρώην πρόεδρος του Δ.Σ. Μετεώρων Σωτήρης Παπαχρήστος κ.α.. Ουδέτερη στάση κρατάει μέχρι στιγμής ο πρώτος σε ψήφους υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. το 2019 Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου αν και θεωρείται πως κλίνει προς Γεννηματά.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης