Παραπολιτικά

Τέλος στα σενάρια από τον ΣΥΡΙΖΑ για το ποιον στηρίζει για δήμαρχο Μετεώρων

Ηχηρή παρέμβαση του γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρου Νταούλα, με αφορμή τη φημολογία για το ποιον θα στηρίξει το κόμμα ως υποψήφιο δήμαρχο Μετεώρων.

 

Αναλυτικά η δήλωσή του:

“Με αφορμή τις δημόσιες δηλώσεις δημοτικού συμβούλου και επίδοξου Δημάρχου του Δήμου Μετεώρων, σε ραδιόφωνα των Τρικάλων και της Καλαμπάκας, θέλω να επισημάνω τα εξής:

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στα Τρίκαλα δεν έχει ανοίξει κανενός είδους συζήτηση για στήριξη συγκεκριμένων υποψηφίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023. Οι αποφάσεις που θα ληφθούν, μέσα από τις συλλογικές μας διαδικασίες,  θα ανακοινωθούν στον κατάλληλο χρόνο.

Οι προσωπικές φιλοδοξίες, προφανώς, είναι θεμιτές αλλά δεν μπορούν να αποτελούν πεδίο μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων και σχεδίων για δημιουργία εντυπώσεων.

Ταυτόχρονα, κανένας δεν εξουσιοδοτείται να εκφράζεται στο όνομα του κόμματος και να προκαταλαμβάνει αποφάσεις για ζητήματα που άπτονται συλλογικών διαδικασιών.

Σε κάθε περίπτωση, η συζήτηση για την Αυτοδιοίκηση δεν μπορεί να εξαντλείται στην ονοματολογία Υποψηφίων Δημάρχων αλλά στα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας και στην επιδίωξη για ευρύτερες προοδευτικές προγραμματικές συγκλίσεις”.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης