Παραπολιτικά

Τέλος στα σενάρια, με Χρύσα… 5ετίας αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων

Με τον πιο εμφατικό τρόπο ο Δημήτρης Κουρέτας έδειξε τις προθέσεις του για το πως θα διοικήσει ως περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

 

Στην πρώτη του επίσημη συνάντηση με τον Κώστα Αγοραστό είχε μαζί του και παρουσίασε τους τέσσερις περιφερειακούς του συμβούλους οι οποίοι θα αναλάβουν από 1η Γενάρη χωρικοί αντιπεριφερειάρχες με προοπτική 5ετίας (δείτε ΕΔΩ αναλυτικά).

Για τα Τρίκαλα η επιλογή ακούει στο όνομα Χρύσα Ντιντή, η οποία ξεπέρασε τους 6.000 σταυρούς ούσα 1η με μεγάλη διαφορά. Η ίδια αποφεύγει προς το παρόν τις δηλώσεις περιμένοντας από τον Δημήτρη Κουρέτα να προχωρήσει σε επίσημη ανακοίνωση ειδικά για το άτομό της και αρκείται στο να λέει συνέχεια τη λέξη “δουλειά”. Είναι μια πρόκληση για την ίδια, αλλά και στη μετά-Μιχαλάκη εποχή στην Π.Ε. Τρικάλων με την ίδια να φιλοδοξεί να εφαρμόσει ένα διαφορετικό μοντέλο διοίκησης.

Κατά πληροφορίες οι υπόλοιποι τέσσερις περιφερειακοί σύμβουλοι Τρικάλων της παράταξης, Θανάσης Τσιάρας, Σάκης Ξάφος, Δημήτρης Δαλαμάγκας και Άρης Κολιός, θα αξιοποιηθούν ως θεματικοί αντιπεριφερειάρχες ή εντεταλμένοι σύμβουλοι.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης