Παραπολιτικά Ροή

Τα μυστικά Παπαστεργίου για… νίκη από την πρώτη Κυριακή

Επικοινωνία του έργου της Δημοτικής Αρχής, μεγάλοι στόχοι για το μέλλον και ενισχυμένο ψηφοδέλτιο, το τρίπτυχο του δημάρχου Τρικκαίων.

Ο Δημήτρης Παπαστεργίου προχωράει με στρατηγική στην προεκλογική περίοδο, που ήδη άνοιξε. Με δεδομένο ότι ο «Κλεισθένης» και η απλή αναλογική που εφαρμόζεται για πρώτη φορά δημιουργεί δυνητικά προβλήματα, ο δήμαρχος Τρικκαίων και εκ νέου υποψήφιος θέτει έναν και σαφή στόχο ενόψει της εκλογικής μάχης του Μάϊου: νίκη από την πρώτη Κυριακή με αυτοδυναμία, ήτοι ποσοστό 52% και άνω. Καίτοι ο στόχος μοιάζει δύσκολος με δεδομένες και τις αρκετές (μέχρι τώρα) υποψηφιότητες (Καϊκης, Κρεμμύδας και πιθανόν Κρητικός, Μητσιούλης, Τσιγάρας) οι συνεργάτες του λένε πως είναι εφικτός.

Η στρατηγική που χαράζει ο Παπαστεργίου κινείται προς τρεις κατευθύνσεις. Πρώτον την επικοινωνία του έργου της Δημοτικής Αρχής. Δεύτερον το ξεδίπλωμα ενός φιλόδοξου σχεδίου που θα μετατρέψει τα επόμενα χρόνια τα Τρίκαλα σε μια πραγματικά Ευρωπαϊκή πόλη, με δεδομένο ότι οι βάσεις έχουν ήδη μπει. Τρίτον, ενίσχυση του ψηφοδελτίου του, με είσοδο προσωπικοτήτων της πόλης, ενεργών ανθρώπων της κοινωνίας που θα μπορέσουν να προσφέρουν με νέες ιδέες και σοβαρές προτάσεις.

Οι πληροφορίες του  trikalavoice.gr  αναφέρουν ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα αρχίσουν και οι σχετικές ανακοινώσεις των νέων υποψηφίων, ώστε να δημιουργηθεί ένα κλίμα ενόψει εκλογών και να μπορέσουν οι πολίτες να δεχθούν το «μήνυμα» που θα θελήσει να περάσει η Δημοτική Αρχή.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης