Παραπολιτικά

Την παίρνει την ΚΕΔΕ ο Παπαστεργίου. Μπαράζ συναντήσεων

Καίτοι ο Λάζαρος Κυρίζογλου καταθέτει ισχυρή υποψηφιότητα, ο Δημήτρης Παπαστεργίου παραμένει ακλόνητο φαβορί για την προεδρία της ΚΕΔΕ.

Ο Κυρίζογλου παρουσίασε ήδη 61 υπογραφές νυν και πρώην δημάρχων που τον στηρίζουν, ωστόσο αν ρίξει κανείς μια προσεκτική ματιά (δείτε ΕΔΩ) θα διαπιστώσει πως πρόκειται κυρίως και μόνο για τον σκληρό πυρήνα των αυτοδιοικητικών στελεχών της Βορείου Ελλάδας.

Ο Παπαστεργίου αντίθετα απευθύνεται στους… πάντες, εντός και εκτός κομματικών ορίων της Ν.Δ.-η οποία κρατάει επισήμως ίσες αποστάσεις από τους δυο υποψηφίους για τη θέση.

Όπως καταγράφει το  trikalavoice.gr  ο δήμαρχος Τρικκαίων έχει επιδοθεί σε ένα… σαφάρι επαφών και συναντήσεων σε όλη την Ελλάδα (στη φωτό παραπάνω διακρίνεται χαρακτηριστικά με τους δημάρχους Πηνειού και Ανδραβίδας-Κυλλήνης Ανδρέα Μαρίνο και Γιάννη Λέντζα) και καταθέτει μια σύγχρονη πρόταση διακυβέρνησης των Δήμων και ανάπτυξης των πόλεων.

Έμπειροι παρατηρητές, γνώστες των ισορροπιών που διαμορφώνονται σε αυτοδιοικητικό επίπεδο, θεωρούν ακλόνητο φαβορί τον Παπαστεργίου και σημειώνουν με έμφαση πως «θα την πάρει την προεδρία».

Τεστ μεγάλο αποτελεί πάντως και το συνέδριο που διοργανώνεται στα Τρίκαλα το τριήμερο Πέμπτη με Σάββατο (δείτε ΕΔΩ) και ο αριθμός των δημάρχων που θα έρθει θα δώσει ένα σαφές μήνυμα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης