Παραπολιτικά

Τι λέει η Στέλλα Ντούβλη-Ταμήλου για το επεισόδιο στο Πνευματικό

Ευθύνες στη σύζυγο του προέδρου του Δ.Σ. Τρικκαίων Μιχ. Λάππα επιρρίπτει η Στέλλα Ντούβλη-Ταμήλου.

Όπως αποκάλυψε το trikalavoice.gr  το απόγευμα του Σαββάτου στο Πνευματικό Κέντρο προκλήθηκε ένταση όταν δεν επετράπη η είσοδος στους πρώην νομάρχη και βουλευτή Ηλία Βλαχογιάννη και πρώην δήμαρχο και βουλευτή Μιχάλη Ταμήλο, στην εκδήλωση για τον Δημήτρη Καβράκο (δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τα όσα έγιναν). Παρά το ότι η είσοδος στην εκδήλωση ήταν ΔΩΡΕΑΝ απαιτούνταν η επίδειξη των προσκλήσεων, τις οποίες εκείνη τη στιγμή δεν έφεραν πάνω τους. Η σύζυγος του Μιχάλη Ταμήλου, Στέλλα Ντούβλη-Ταμήλου αργά το βράδυ του Σαββάτου με ανάρτησή της στο facebook  δηλώνει εξόχως ενοχλημένη από τη συμπεριφορά των ανθρώπων του Δήμου, επιρρίπτει ευθύνες για το περιστατικό στη σύζυγο του προέδρου του Δ.Σ. Μιχάλη Λάππα η οποία βρίσκονταν στην είσοδο και καταλήγει με τη φράση «ντροπή δήμαρχε»!….

Αναλυτικά:

«Πρός Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Τρικκαίων.
Εκδήλωση ”Δημήτρης Καβράκος”
Αν και προσήλθαμε λίαν εγκαίρως, καμία πρόσκληση δεν ήταν διαθέσιμη στην δωρεάν είσοδο, ενω η αίθουσα είχε άδεια καθίσματα!
Ταυτόχρονα η σύζυγος! ( εκπαιδευτικός) του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και Προέδρου των Εθελοντών ( συγγνώμην e-θελωντών) ήλεγχε τις προσκλήσεις και την είσοδο ΌΛΩΝ!!!
Με ποία ιδιότητα και γιατί?!
Άσχημη εικόνα για μια τόσο σοβαρή εκδήλωση!
Λυπάμαι Δήμαρχε»!

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης