Παραπολιτικά

Τι πιθανότητες εκλογής δίνουν για τους υποψηφίους δημάρχους Τρικκαίων

trikalavoice.gr

Στο 86,1% ανέρχονται, σύμφωνα με εκτίμηση, οι πιθανότητες επανεκλογής του Δημήτρη Παπαστεργίου.

Αυτή την κάνει ο Νίκος Καρδούλας, ο οποίος ασχολείται ενδελεχώς με τις δημοσκοπήσεις και τα δεδομένα. Τη φορά αυτή βασίζεται στα στοιχεία που δίνουν οι… στοιχηματικές εταιρείες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Έτσι για το Δήμο Τρικκαίων ο Δημήτρης Παπαστεργίου εκτιμάται ότι έχει 86,10% να επανεκλεγεί, ο Κωνσταντίνος Κρεμμύδας 8,30%, ο Γιώργος Μητσιούλης 3% και ο Γιώργος Καϊκης 2,6%.

Όπως λέει ο ίδιος ο Νίκος Καρδούλας «η κατανόηση των αποδόσεων είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζει οποιοσδήποτε παίκτης του στοιχήματος, η δε μετατροπή των αποδόσεων των διαθέσιμων επιλογών σε πιθανότητες αποτελεί μια ιδιαίτερα χρήσιμη διαδικασία για τους παίκτες του στοιχήματος». Συμπληρώνει ότι «στο παρόν άρθρο οι αποδόσεις των εταιρειών στοιχημάτων για τις ευρωεκλογές, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Τρικκαίων, μετατράπηκαν σε συγκεκριμένες πιθανότητες επαλήθευσης, δηλαδή πόσο πιθανόν επί τοις εκατό είναι να εκλεγεί κάποιος υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας ή Δήμαρχος Τρικκαίων ή πόσο πιθανό επί τοις εκατό είναι ένα κόμμα να είναι πρώτο στις ευρωεκλογές και παρουσιάζονται παρακάτω. Οι εταιρείες στοιχημάτων για τις περιφερειακές και τις δημοτικές εκλογές συμπεριλαμβάνουν και το δεύτερο γύρο αν υπάρξει».

Για την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Όσον αφορά την εκτίμηση του ιδίου για την Περιφέρεια Θεσσαλίας αυτή έχει ως εξής:

Κώστας Αγοραστός 78,6%, Νίκος Τσιλιμίγκας 14,6%, Δημήτρης Κουρέτας 5% και Τάσος Τσιαπλές 1,8%.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης